Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9192939495 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:33
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:34
Swe je prekrasno ,a sada je još prekrasnije Wink Wink
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:38
Novi kamenjar je super, baš kao i stari, bit će to lijepi prizor rascvjetana lavanda i kamen Clap
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Lipanj 2010 u 22:51
Bila sam malo u zaostatku u pregledavanju slika...............
Ostala sam bez riječi na viđeno..................
Prekokrasno!
Cvijeće je toliko lijepo da nema riječi kojima bi se moglo opisati............stoga vrijedu u njemu pogledom uživati!smile128
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Lipanj 2010 u 12:04
Kao što uvijek to činim, tako i danas SVIMA zahvaljujem i na posjeti i na lijepim mislima!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 14:00

Imala sam čast da vidim ovaj vrt uživo,to trebate vidjeti s koliko truda i mašte je ovo dvoje mladih ljudi uredilo svoj vrt.Otoci i poluotoci su puni lijepog cvijeća i ukrasnog grmlja.Cijeli vrt odiše elegancijom i mirnočom.Svaka čast njegovoj vlasnici.

Draga Anaida,najljepše se zahvaljujemo što ste nas ugostili i s nama proveli vrlo ugodno poslijepodne.Hvala na druženju i na poklonima.
Radujemo se vašem skorom dolasku.
Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 15:49
Thumbs%20Upzadivljena sam tvojim vrtom Anaida
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:37
Još ti samo to nedostaje Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:44
Baš mi se sviđa novi kamenjar i drago mi je da ti se moja kamenjarka sprema cvasti. Ono što si pokazala ti ide direktno u zemlju i preživljava gorsku zimuWink

Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:45
Kako je lipo,rascvjetano u tvom vrtu.Kamenjar sa kaskadnim gredicama buja i sve više cvijeta,a i mali kamenjar je sladaksmile57
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 23:46
Već mogu zamisliti rascvale grmove lavande i santoline u novom kamenjaru. Bit će to morska priča.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 07:12

Cure moje mile - vi ste meni opet bile! Pusa svima!

Mali kaktus - zadovoljstvo druženja je obostrano! Hvala puno i vidimo se uskoro!

Magnolia - hvala na posjeti, i puno hvala na lijepim mislima.

Anči39 - draga, hvala ti na leptirićima!!

Šmrcko - bokić i tebi, lijepo te vidijeti tu. Presadit ću kamenjarku u kamenjar direktno već danas, a kod tebe sam na temi baš tipkala da mi svi tvoji pokloni lijepo rastu i sjećaju me na tebe! Hvala!

Mira021 - moja morska djevojko, dobro mi došla i hvala na pohvali za novi kamenjarček!

Lucy - i ja se radujem mirisu i cvatu kamenjara.. Za sada smo zasadili lavandu, kameleon i rutu koju mi je Otok poslala. Hoyine santoline su u "presadniku" jer mi moraju još malkice narasti, a iduće proljeće ili čak već na jesen dolaze k prijateljicama lavandama!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 07:47
Nemoguće je obići u ovo rascvjetano doba redovito sve vrtove. Pa se tako dogodilo da sam skoro pomislila da sam zalutala. Jer od prošle posjete do danas tvoj se vrt potpuno promijenio. Koliko cvijeća, boja, grmića, ....p r e k r a s n o. Anaida, osmislili ste lijep nacrt vrta i predivno ga popunjavate, ali ovo sad je zbilja, kako netko reče eksplozija boja....Thumbs%20UpClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 08:02
Bako - hvala ti puno i na posjeti i na lijepim riječima! Uvijek mi je drago vidjeti te tu!
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 08:28
Sunčano, sunčano i dalje.. Vruće nam je, komarci nas pikaju, moram puno kanti vode nositi jer mi vrtna prskalica ne radi, od silnih je kiša motor prskalice u sebe povukao dosta pijeska te je naprosto prestao raditi i sad čekam da MM nađe vremena to popraviti.. Ali unatoč kantama, komarcima i celzijevcima - prelijepi su dani!! Uživam, uživam svim srcem u vrtu! Ovih sam dana doživjela niz predivnih trenutaka zahvaljujući forumu. Bili su nam u gostima Mali kaktus i suprug, proveli smo krasno poslijepodne i upoznali te divne ljude. Dobila sam na dar muškatlu za koju je Kaktusić pročitala kod Otok da mi je jako lijepa.. Dobila sam i kaktusić i prekrasne žute graničice.. A onda , jučer, evo paketića naše Otok s istom takvom muškatlom Smile i s još puno morskih biljčica punih mirisa, boja i ljepote!! Sve sam posadila, a bila su u paketu i dva kamena predivna. A ja i kamenje volim - i zna to naša Otok! Sreći mojoj nema kraja! A sve radi ovog divnog nam foruma! Tu ste i svi vi čije biljkice već kod mene rastu, ali i svi vi koji svojim pohvalama, lijepim milsima i toplim riječima dajete i volju i snagu i meni i mojim biljkicama da se pokažu u svoj svojoj ljepoti!!! Hvala svima!

A zahvaliti vam najljepše mogu novim slikicama...Pa, evo ih -

Darak - nove žute graničice. Smjestila sam ih pokraj klinčića, tako da mi taj dio ne ostane prazan kad klinčići ocvatu. Mali kaktus rekla mi je da cvatu do prvih mrazeva, predivno!

Kamenjarče u svojem bujnom stadiju.. Još kad krenu cvjetati majčina dušica, santoline...

Novi kamenjar,  dovršen za sada. Vjerovale ili ne, MM tu spominje i treći red, kao on bi mi i to napravil a ja "samo" nek cvjećke zasadim i održavam! Joooj, kako je sad na slobodnim danima, Bog zna kaj me bude dočekalo LOLLOLLOL... Uz lavande tu je i ruta (darak Otok) i kameleon (darak Smrčkice i nekoliko sam ih kupila) a na jesen ili iduće proljeće dodat ću Hoyine santoline. Dodali smo još pjeskovite zemlje, stavila sam malč i sad nek sve raste u miru!

Hmmm, kad gledaš s balkona, miša mu, baš bi dobro legao i taj treći red u novom kamenjaru. Desno tri reda , lijevo tri reda... I nemojte reći MM da sam ovo priznala WinkWink

Sredina

Ovak je bilo do prekjučer, do kad je prskalica radila. jako mi je velika pomoć, jer svu travu zalije. Do svih otoka i poluotoka baš ne doseže, ali to je nekoliko kanti vode koju tad sama odnesem. No, travica bi izgorjela i zbog nje smo ugradili prskalicu.

Dva prijatelja. Crni Fifi melecki i smeđi Bobi veliki. Veli MM da su kao iz "zakona braće" - preko žice se gledaju Smile

I nekoliko detalja...

Ovaj dio di se travica suši je vrtna staza našeg Fifića. Tu tisuću puta na dan pretrči, utabao si je dečko put i ni centimetra ne odstupa kad trči s terase prema ogradi. 

Čekaju se astilbe

Jučer je Fifi opet bio stalno ispred objektiva, mladi gospon stalno njuška i provjerava da li će gazdraica dati i njemu da kopa ponešto u vrtu Wink . Evo ga kod bambusa.

Kutić kod jorgovana, visterije, koprivica...

Danas poslijepodne moram slikati ljepoticu muškatlu kojom su me razveselile Mali katus i Otok. Puno vas pozdravljam i mah mah svima!!!

P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 08:41
dragička, ma nema šanse da bi rekli TM za treći red smile139 WinkLOL
a znaš da bi stvarno dobro izgledao taj treći red LOL
otočići su super Thumbs%20Up
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 10:02
Uvijek me fascinira tvoje dvorište i volim svaki dan makar škicnuti u njega, imam osijećaj da se svaki dan mijenja.
Otkrit ću ti jednu tajnu, sad kad sam bila u Slavoniji, šogorici sam detaljno pokazala tvoj vrt jer ona ima ogromno dvorište ali nažalost nema ideja kako ga urediti jer je tek na početku.Uglavnom svi ukućani su ostali PAF!!!
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 10:53
Dok se vratiš s posla bit će i treća skalina (stepenica) u kamenjaru, a ti samo utrpaš biljke.

Kamenčić ti je bio umjesto rodne grude LOL, znam da si nešto pričala o mineralima, ovo je ipak samo kamen, ali takav je teren ispod moje kuće.
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 11:32
Jooj Anaida pa tvoj vrt je zaista besprjekoran, prekrasan, kao iz nekog časopisa..A bome imaš pravo baš bi pasala tamo još jedna stepenica kamenjaraLOL
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 15:27
draga Anaida tvoj je vrt zasjao neuobičajenom i spektakularnom ljepotom.
Tako je sve lijepo, čisto uredno, kaj po špagici, a novi kamenjar me oduševio. I, iako me nitko ne pita, od sveg srca glasam za treći red!
lijepi pozdrav
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9192939495 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.