Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 26> |
Korisnik | |
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiki-ko, tvoj solanum je žedan, hoće sunce i pije dosta vode.Skrati mu vrhove pa će da krene.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Lovrek ,baš ti je krasan krumpirko!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Krumpirko cvate na novim granama. Malo mu štipni vrhove da počne bacati bočne izdanke. Na njima će cvasti.
Ima li dovljno svjetla i jesi li ga gnojila?
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Upomoć!!!
Krumpirko mi se pretvorio u čudnog monstruma.Visina oko 1,5 m,duge grane sa velikim i malim zelenim i bijelim lišćem,ne cvjeta.Gdje sam pogriješila i što sad da radim?
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Edraga moja tikvić, tek sad sam vidjela tvoj post, nemoj nikome reči, ali ja ti se još jako gubim, nikada ne nađem temu gdje sam bila!!!! Moram ti reči da ni je pred 15minuta poštar ostavio ceduljicu za tvoj paket, pa se nadam da je i krumpirko u njemu"""" veliki pozdrav svim obožavateljima malog-velikog plavca!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Ja sam proljetos posadila krumpirka direktno u zemlju, no sad ga planiram vaditi, naravno, zbog hladnoće! Puno je narasel, mm mi je ponudil pol bačvice od 350 l da ga u nju posadim. Ja bi ga malo "sfrizirala", al neznam dal sad ili u proljeće. Kolko čitam i ak sam dobro skužila, sad bi bilo sad pravo vrijeme i da odmah iskoristim reznice za nove sadnice.
Molim savjetić, a ako je sad vrijeme za cik cik, poklanjam reznice. ![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
pozdrav svima! Ajmeee kao su krasni svi krumpirići. Valjda će se naći koja dobra dušica da mi pokloni jednu reznicu, bar plavoga, a ni bijeli ne bi bio na odmet, molim vas, do neba ću vam biti zahvalna.
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
Wauuu katriža sto je lijep. Moj je sav odbacio lisce tako da nema ni cvjetova, uzasno izgleda.Mozda sto sam ga zalivala mnogo, drugi razlog ne znam.
|
|
![]() |
|
katruža ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Kolovoz 2007 Status: Offline Bodovi: 787 |
Evo mog "krumpirka", stariji godinu dana
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
ZA Freeland44:
Nisam iz okolice Čakovca, pa čak ni iz hrvatske, ali rado ću ti poslati zakorjenjenog plavog krompirka samo mi pošalji adresu.Nije mnogo osjetljiv, preživjet će transport. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pozdrav svima!!!
Jako volim cvijeće, imam dosta, ne dosta nego jako puno cvijeća, ali najveća ljubav mi je plavo cvijeće, tako da od prve do zadnje stranice ove teme, ja sam zacopana do daske!!!!!! Oči mi poispadale od prekrasnih krumpirka, molila bih, ako tko ima koju grančicu od friziranja viška, jako bi me usrečile, da li ima tko bliže Čakovca? |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dok ja ponovo nađem temu....
![]() na kraju nisam šišala svog krumpirka i cvate on poprilično, ali bez ikakve forme.... ako sam dobro pohvatala...šišanje prije zimskog sna i na proljeće i bit će lijep? ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
renn otkini mu vrh pa će se granati.
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Bok, poštovani "krumpirići. Molim za savjet, naime moj krumpirko samo ide u vis, al na njemu ni jednog cvijeta???
|
|
![]() |
|
lidac1 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 16 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 26 |
Nema problema. Javite se na PP.
Pozdrav
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lidac1 ja žarko želim bijeli solanum, ja imam za poklon plavog, možemo se dogovoriti preko pp
![]() |
|
![]() |
|
jasnakraus ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 02 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Prvo pozdravček svima. Ja sam nova na ovim prostorima ijako sam odavno ;) na ovom svijetu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |