Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 245> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida vam je jedna zgodna ,simpatična ,draga i vrijedna mlada ženica
![]() ![]() Nisam očekivala da jedno takvo drago i mlado biće i NJM imaju toliko malo godina ,a toliko puno rada i truda stoji iza njih u uređivanju cvijetnih otoka i redova.
Ja si ne mogu zamisliti kada budu još koju godinu stariju kakva če im fantazija od vrta biti.
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Da je Anaida vrijedna, vidi se po njezinom vrtu i domu. Puno je rada uloženo u uređenje okućnice. Lijepo je kad u vrtu raste nešto poklonjeno od forumaša.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Skitalice, dok ja čekam slikice ti zgiljala u moju Slavoniju
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ivnice, ne znam kako se zove ta biljkica... Ja sam ju isto dobila, pod koprivu. Ali poslije sam čula da možda nije kopriva. No, naše će cure znati - pa neka nam pomognu u identifikaciji!
![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
mogu samo reći smile93 wow
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
martina1985 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 409 |
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vrt je kao i uvijek besprijekorno sređen, rascvetan, a ja ovaj ut izdvajam ovu lijepu kombinaciju za prozorsku dasku
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Meni ti to gore liči na pileu, a to spada u obitelj kopriva
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Smrčko - hvala ti na identifikaciji i puno te pozdravlajm!
Ivna - evo nam odgovora naše Šmrckice!
Lucy - hvala ti na lijepim riječima i dođi mi opet!
Anči39 - iskreno zahvaljujem na ovako toplim i lijepim riječima koje si mi uputila!! a ti si i vidjela kolikos am se radovala što smo se upoznale. Istina, bilo je kratko vrijeme posjeta, ali i u tih pola sata osjetila se vaša srdačnost, toplina i moje oduševljenje!
Lantana - uvijek mi je drago kad te kod mene vidim, drga moja Lantanice!
Medvjed - i mi švercamo s morskim i gorskim kamenjem na sve strane. Evo mi muž dolazi s mora danas i vozi ga u gepeku. Kao i Anastazija i mi ga štitimo svim i svačim - ne kamenje nego gepek
![]() Mali kaktus - hvala ti na posjeti, a mi se ubrzo vidimo i skupa putujemo našim curama i dečkima!
Gioaa - majčina dušica prelijepo miriše, sad se polako pučinju i cvjetići otvarati pa je divna. A Fifi moj dragi, a kaj ću s njim, ljepotančekom luckastim... Sad ne kopa cvijeće, sad na njemu spava
![]() Bromelija - Bromić, dođeš i ti u Vž?? Hvala ti na lijepim riječima..
Mira021 - vidim ja da se mojim Dalmatinakama sviđa žardinjera na prozoru, i Lantana ju je istaknula! Hvala ti mila!
Korijenko - vedra moja, imam "opasan" plan pridružiti se vama riječkoj ekipi ubrzo na jednoj od kavica, za 2,3 tjedna!! kad budem u Crikvenici to će biti obvezatno! Skupljaj kamenje
![]() Triša - hvala na posjeti,a jesi vidjela kako je ljubičastom ljepotanu kojeg si mi poslal prije dvije godine lijepo kod mene!!?
Stefkaja - astilbe su zaista liejpo cvijeće, ja sam jako s njima zadovoljna. A naša Mali kaktus ima neke s još punijim cvjetovima od ovih mojih!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivni kamenjari i cvjetnjaci!!!.Onaj drugi puzavac,tamno ljubičasti listova(rozi cvjetici) je tradescantia.Onoj zelenoj ime ne znam,a ima ga i moja baka...
Eto šetala sam,uživala!!! |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Noćas se moj međimurski kraj tresao od silne grmljavine, sijevanja i pljuskova kiše.. Grmjelo je užasno glasno, munje su udarale čini mi se sasvim blizu i pljuštalo je nošeno vjetrom. Mali moj Fifi bio je uplašen jako, jedva se bogičak primirio, nije znao kuda i kamo se skloniti od straha, pa je stalno noćas tražio našu blizinu. No, ujutro je već normalno trčao sa svojim igračkama i uljepšao mi još jedno buđenje. Vrt sam, doduše, jučer zalijevala, ali to je noćas dodatno učinila i kiša, tako da je sada svo bilje dobro osvježeno. Imam i jučerašnje sunčane slikice, pa idemo na putovanje...
Moja draga lavanda, obožavam taj miris, boju, cvijet, list, stapke..
![]() u kombinaciji s mirisnom metvicom
![]() Kameleon u novom kamenjaru. Ukomponirala sam nekih 6 grmića uz lavandu, crnjiku i rutu. Ovaj je crveniji...
![]() A ovaj zeleniji
![]() U velikom kamenjaru. Detalj.
![]() Cotinus je sada divan..
![]() Drvce kojem ime ne znam ima ukrase po sebi. Okitilo se bobicama nalik višnjama/trešnjama.
![]() Zečja uheka, vunasti čistac ove mi godine naveliko cvate. Iako mu cvijet nije baš ugledan, jako su mi lijepe stapke. Evo ga ovdje, glumi ogradicu oko ruža i četinjača.
![]() Na sredini ovako izgleda. Moj mali đumbus.. Nisam najsretnija s istim.
![]() U ovom otoku mlječike apsolutno dominiraju. Ooooogromne su. s tim da sam im vrhove već nekoliko puta porezala. Sad se samo šire.
![]() Oduševljena sam izgledom cvjetića ovog lukeca. Fora su mi čuperci!! A pokraj su i nešto veće glave (mudrije
![]() ![]() Još šarenila iz istog poluotoka.. Krenule su graničice, a tu se vide i mudre lukove glave. Pa su tu još i klinčeki koji laganu idu kraju s cvatom, pa crnjika, pa žuta graničica, pa još svašta, svašta..
![]() Ljepotanček mojeg vrta - salix
![]() Meni uvijek drage slike - panorama. Samo sam malo pozabila slikati desnu stranu dvorišča! Nekak više radim na lijevoj strani ovih dana
![]() ![]() A unutra u dnevnoj na stolu mirišuuuu, mirišuuu, mirišuuuu ljiljani.
![]() Svima pusu šalju Fifi i Anaida. Dva junaka koja su noćas pregrmjela grmljavinu!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Znaš da se u Čakovcu nije tak čula grmljavina (ja obično onda noć probdijem sama sa sobom jer moji svi spavaju pa čak i mačak), tek nešto u jutro, a kiša je noćas pljuštala "iz neba i iz zemlje".
Fotke i biljčice su ti prekrasne, uspjela si "uhvatiti" onih 5 min Sunca
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Lijepo je s tobom putovati
![]() Lavanda, osim kamenja, štošta još ![]() ![]() Toliko smo se mučile saznati koji ti je ovo grm (mislim na cotinus) ![]() Džumbus, e tako ti je to nikad nismo zadovoljni, mada meni izgleda prelijepo. Salix, već duže vrijeme bacam oko u rasadnicima na njega ![]() Sviđaju mi se ljiljani na stolu, pozdrav junačinama ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ni ja noćas nisam čula grmljavinu,izgleda da je to samo uz Muru treslo,nego tek pred jutro je nekaj počelo,odnosno dobro se ispadalo i sad je sve lijepo osvježeno.Vrt ti je kao i uvijek predivan.Vjerujem da ti sad svo bilje lijepo miriši.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
draga Anaida predivna ti je okućnica, sve je tako uredno i skladno.
Posebno su me oduševili cotinus i ukrasni luk. Je li to alium schubertii. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Draga Anaida, ostadoh bez riječi od krasote tvojih otoka i poluotoka i kamenjara, fenomenalno...
![]() ![]() ![]() ova kamenjarka dolje zove se Salix reticulata (patuljasta vrba), nisam pozorno čitala pa ne znam jeli već netko identificirao,ispričavam se ako ponavljam:
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Nije me bilo dva-tri dana a kod tebe prava eksplozija ljepote,lavanda,otocici ,kamenjari ,prozorsko cvijece
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9495969798 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |