maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Čaša je tako jednostavna i prelijepa, bravo. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tek sad sam prolistala tvoje stranice,i odusevila se
![]() |
|
![]() |
|
danci-ka ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 199 |
stvarno predivno...
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ima te svagdje i uvijek si jednako dobra!Kako sam ja relativno nova za ovu galeriju nisam znala i tek sad vidim što sam propustila,nastojat ću to popraviti i bit ću česti gost.Kod tebe se ima što vidjeti,sve je prelijepo!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ne mogu virovat da sam prvi put ovdje!!!! Stalno skitam po galerijama salvetne, u razne hobije nisam baš stizala povirit. Tvoja galerija tamo je odlična i spada u moje omiljene, ali je sag s ovom dobila opasnu konkurenciju! Neću ništa zdvajat-nemoguće je, toliko ima odličnih radova! Totalno si me osvojila i s ovom galerijom. Svaka ti čast!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mima051 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 325 |
Da mi te je barem poznavati,u moru svakojakih ispraznih ljudi koji me okružuju ti biš bila blagolov.Klanjam ti se.
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Ajme, kako si ti svestrana, svaka cast majstorice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Maslina morala sam i ovu stranicu pregledati i zapitati se ..da li ti sanjaš nešto drugo osim toga što ćeš napraviti sljedeće jutro? kada ti samo naviru tolike kreativne ideje?
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
porculan i oslikano staklo definitivno najbolje!
jel ima neka tvornica da te uzme za dizajnera? ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Draga maslinko,evo pregledah ti i ove stranice i od srca ti čestitam,a porculan je poseban,unikatan.Neznam da li si pregledala moje radove na staklu koga obožavam raditi,ali od tebe se može učiti.
|
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Drage moje curice,tako dugo nisam bila u ovoj svojoj galeriji da sam je jedva našla a najviše mi je žao što vam se nisam zahvalila na divnim komentarima
Puno ,puno hvala svima! Evo ,nešto sam radila u međuvremenu... nekoliko "pehara" za viteški sajam u G.Stubici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
I par cvijetnih i morski sviječnjak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Pehari su mi predivni,svaki detalj je izveden savršeno!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Napokon nešto novo, krasni radovi.
Najljepši mi je onaj srebrni pehar , tako je elegantan |
|
![]() |
|
UltraDwlux ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 396 |
Srebrni pehar!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Majko milaaaa!!!!
Teško mi je pametnije komentirat. Svijećnjaci su ti prekrasni a pehari me podsjećaju na neke čaše s bocama što smo davno imali, pa nažalost više nemamo-onaj srebreni je i meni najdraži, iako je sve...a onako ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
ponestaje mi riječi za ove krasote pa izvoli
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nisam dugo slikala kale pa evo,ostalo boje i za vazu...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |