maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 54> |
Korisnik | |
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga moja nadmašila si samu sebe.....ovo je toako dobro i tako slatko i tako lavandasto
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Haa???!!!
![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
ajme, ajme, kak je divna ova hrpica sa lavandom! ja sam oduševljena! zaista!
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
majstorice
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Ovaj komplet "lavanda" je prekrasan..ostah bez riječi.
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
lavanda kolekcija prekokrasna, jednostavna i efektna.
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sad sam brala lavandu u vrtu, sve miriše oko mene, a i ova tvoja je baš zamirisala.
Prekrasno! |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Nešto što također spada u moju temu MORE...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...neću promijeniti ime u l a v a n d a ali bit će toga još... |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Zahvaljujem na komentarima i ispričavam se što sam vas zbunila ,to su stakleni tanjuri veći i manji sa salvetama većim i manjim a ne sličice!!!Editirala sam !
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
slatke male morske kutijce, a slike su baš zanimljive, pomalo retro s daškom glamura.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Znam ovu salvetu, i uvik mi se sviđala...al kako si je ti upotrijebila....za past na...jel'...razumiš me zar ne!!!!
Super, super!!!!! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jako volim sličice, ove tvoje su preslatke.
A kutija sa ribicom je odlična |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Kutija je tako različita i baš zato odlična!! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
minijature su prekrasne,bravo maslina
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Hvala nirvana,mare!
Evo slike staklenih tanjura i tanjurića koje povlačim a nikako da stavim... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maslina, odlično! Za kapljice se slažem s nirvanom!
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |