Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Otok, moja je kuma dragoljube dugo zvala zvala "radodajke"
![]() ![]() Evo me na 100-oj, baš sam sretna, sretna, sretna ja!!!!!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo, 100 šarenih stranica ljepote
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() Mom je susjedu vjetar skidao crijepove s krova,tako je jako puhalo
Cvječke ti je prelijepo,a dirnula me priča o baki i muškatlinima
Vidimo se uskoro
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Čestitam i ja na 100-toj stranici, ali i zahvaljujem na ljepotama kojih smo se nauživai!
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Čestitke na 100 stranici draga Anaida, želim ti još puno takvih stotki u kojima nam prezentiraš takvu ljepotu
![]() Tvoja priča me je trenutno asocirala na činjenicu da postoji i kod mene par kako bi mi rekli "starinskih" cvijetova , koje kad vidim sjetim se svojih baka koje sam kao mala gledala kako ih uzgajaju, maze i paze ![]() |
|
![]() |
|
glista ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 52 |
Čestitke i na 100-tki i prekrasno uređenom vrtu...
![]() |
|
vojim sve sto je jepo nevojim nista sto je luzno
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Čestitam na 100 stranici,a cviće,baš kao i uvijek je za pohvalu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Pridružujem se čestitkama. Stota stranica - nije mala stvar. I to sto stranica predivnog vrta.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
stotka
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
opaaa slavljenice, čestitam na prvih sto stranica čiste ljepote
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Čestitke na stotoj stranici, a posebne čestitke na prekrasnom vrtu!
![]() Moram ti zahvaliti na savjetu za felix, posadila sam ju u vrtu i sva je puna malih listića.
Kod tebe uvijek bacim oko na nju.
I kako su ti dragoljubi tako cvjetni, kod mojih ima puno više lišća nego cvijetova?
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
da se i ja uguram na 100-tu stranicu u tvome predivnom vrtu...čestitam ti na svim divnim slikicama i svom trudu koji si uložila, nadam se da ćemo se upoznati na nekoj kavici
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Moje drage djevojke, moje mile posjetiteljice - hvala vam na čestitkama!! Sretna sam što s vama mogu svoju radost koju u vrtu osjećam uvijek podijeliti, što me savjetujete, što mi dajete vjetar u leđa i što ste naprosto uvijek drage!
Pusa od vaše Anaide!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Draga Primorka, veseli me za salix, on će biti pravi ljepotan i tvojeg vrta!! A za dragoljub - jednom sam čitala, što mu je "siromašnija" zemlja to bolje cvate. U bogatoj, hranjivoj zemlji stvara više listova. I kod mene je zaista tako. Ovaj je praktički na šljunku i vidi ga kako cvate. Ostali su u nešto bogatijoj zemlji pa su mi više lisnati.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Bromić - vrlo rado!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
I, evo, da slikom obilježom svoju stotku.. Svima nama za sreću, nije stručak nego najveći grm lavande u mojem vrtu!
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Evo i mene sa čestitkama, ne samo za cvijeće već i zato što si vrijedno natipkala (uz našu malu pomoć) 100 stranica!
Baš mi je drago što imaš tako lijepe uspomene na svoju baku koja te naučila (između ostaloga) zavoljeti cvijeće!
Pohvala za tvoje cosmose, tvoji već cvijetaju, a moji tek provirili iz zemlje! To mi je jako dragi cvjetić!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9899100101102 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |