Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 245> |
Korisnik | |
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala draga i čestitke na 100 stranici,malo kasnim ali bolje ikad nego nikad
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
osim na impozantnoj brojci stranica u tvom prekrasnom vrtu, mlada damo, svaka čast i na impozantnim biljčicama.
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Čestitam! Sto stranica krasnog vrta!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Draga Anaida, malo sa zakašnjenjem, ali od srca čestitam na 100-toj stranici tvoga lijepog vrt, neobičnih kamenjara, posebne ograde i lijepih priča koje si nam ispričala
![]() ![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Čestitam na stotoj stranici!!!!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jannette77, lijepo te pozdravljam i dobrodošla u moj vrtić! Što se dragoljuba tiče, ne brini, narast će i tvoji, možda će biti malo manji ali ništa strašno. A za mlječiku - na žalost, meni ti je krtica baš pokraj nje kopala, tako da... I ja sam nekada čula priče da mlječika tjera krtice iz vrta, no meni se ta priča nije pokazala točnom. Doduše, sada, na moju sreću, nemam krtice u vrtu.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
svaka čast na tako ljepom i urednom vrtu,stvarno ima puno biljćica.Vidim da stalno imaš dragoljube,ja sam ih dosta kasno zasadila,skroz su malecki,jel sam puno fulala?Mislim jel če opstati? Vidla da imaš mlječiku(dok nisam prošetala tvojim vrtom nisam znala kako se zove ta biljka),moj tetak kaže da ona tera krtice,jel istina? |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jesu, imam i sada jedan lijepi grmić. A isto tako sam ih rasadila (tj. reznice ukorijenjila), te ih dala i svekrvi i prijateljima.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
krasan ti je vrt, jesu ti opstale ove starinske pelargonije?
|
|
![]() |
|
Evo našla sam jednu lanjsku slikicu na kojoj se vidi limun, tj. mali dio istog. Slikana je u rujnu lani. Kasnije su ti plodovi požutjeli i ja sam ih zimus sve popala. Ma, baš mi je krivno što nemam ljepšu sliku limuna, kako ga nisam u gro planu slikala ne kužim!! ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
R.Sara, Anči, M.kaktus, Misty, Lillie, Mira, Proljeće i Gioiaa svima najljepša hvala za čestitke ali i za posjetu koja me uvijek, uvijek razveseli!!
Otok, tako je, mandarina sada ima takve plodove. Jedan žuti i dva zelena. Dobili smo ju iz Metkovića ovo proljeće, dvije sadnice. Ova ima 3 ploda, a ona druga nema plodove. Limun mi isto tako ove godine, za sada, nema plodove, ali lani je imao najmanje 20 limuna!! Ne znam zašto vam to lani nisam slikala, pokazala, nisam se sjetila...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
U tvoj vrt vrijedi zaviriti,izdvojiti se neda ništa. Otoci,poluotoci,kamenjar sve je wow,predivnooo!!!
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Draga Anaida, prvo ti čestitam na 100 stranica prekrasnog cvijeća.
Pregledala sam zaostatke i što reći osim da imaš prekrasan vrt!!!
Uživala sam....
Ugodan ti produženi vikend!!!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Anaida mandarina ti je bolja nego moja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Anaida, zar ti mandarina sada ima plodove?
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Najprije čestitke za tvoju stotu stranicu, a onda i čestitke što si ovim simbolom sreće poželjela sreću svima, mnogima će trebati nakon ovih olujnih pustošenja! |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
čestitam ti draga Anaida i šaljem ti sto ruža za sto stranica!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 142143144145146 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |