"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje, mollim vas za pomoć oko naziva i uzgo
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ovi svi sedumi , kamenjarke, delosperma ma nemaš snjima nikakvog posla, posadiš i uživaš kako se šire i cvatu, ja ih preko ljeta i rjetko zalijevam i a oni mi uzvrate trostruko
![]() ![]() A mace, moje miljenice..... ma ljubice moje ....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
draga moja Korijenkice, veliko ti hvala na pomoći i savjetu.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Noviteti samo takvi, kava je bila uspješna!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Ma kaj da se kaze, mace dajte malo napravite reda medju cvetjem.
|
|
![]() |
|
ma drage moje cure, luda sam i megaloman za cvetjem!!no, bila bih najsretnija da mi je zdravlje ok. ali ljubav prema cvetekima i biljčicama su mi snaga.
TB, draga moja prijateljice, osim nevremena u Zagorjju i mačići su dali svoj doprinos. ne zovi ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
MALO si se ponovila????
A kaj bi bilo da si se PUNO? Ima korijenko pravo, malo posla, puno uživancije! Samo, pazi nokte dok buš sadila. A i imaš u zadnje vrijeme opasnu konkurenticu u TB. Si vidjela njene nokte? |
|
![]() |
|
hvala ti draga Bigi opd srca, moji su duži i pravi. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
neću ništa o macama, ali za cvijeće svaka čast. I baš tvoja tirkizna nijansa laka, odlično pristaje uz cvetje
![]() lijepi pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
gde si to sve skrivala? kaj je sve to bilo u onom cekeru? super su ti nove biljčice
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Krasno si se ponovila
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Noviteti su super, a ovu slikicu moram još jednom staviti, nemoj mi zamjeriti - ali uslikala si ih baš za pet!
![]() |
|
![]() |
|
hvala ti dragi Medek na komentarima. ovi cveteki su nakon zg kave kupljeni u Baumaxu, a ruža i ono "ljubičasto čudo" danas u lidlu. ako trebaš kojeg miceka, inam viška za pokloniti. |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje kaktusiću i bergenijo kaj ste virnule u moj cvijetnjak.
što se maćića tiće, i mene svakim danom sve više oduševljavaju svojim vratolomijama. ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja ne vidim bolan da si se ti malo ponovil a-tu ima dosta i predivnoga cvijeća
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Lijepog si cvijeća kupila. Na ono "malo" i ja sam se nasmijala.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
danas sam se bacila na posao sadnjom cveteka
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1415161718 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |