moj vrt od prošle godine:-) |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Korisnik | |
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danas saniram štetu,neznam odakle sam bila krenula,sve polupane posude,potrgane viseće,sve poispadalo iz košara,polomljene grane,hrpa lišća.vodenike i decembri dotučeni do kraja,same gole stabiljke,ruža penjačica ispred kuće smlavljena,očerupana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja Angell, iskreno mi je žao zbog štete koju je nevrijeme napravilo tebi i tvom cvijeću.
|
|
![]() |
|
malaluna ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 266 |
Angell pozdrav! Pa kako ti je samo uredno i divno!!!! Stvarno sam oduševljena! Žao mo je što ti je nevrijeme uništilo toliko toga, uf... grozno! šaljem ti pozdrav
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Angell, mila, samo pogledaj svoj potpis tu na forumu - i sve će biti malo lakše!!
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. By. Angell
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
ako ti treba moja pomoć u svezi pomoći obnavljanja tvog cvijetnjaka, tu SAM
![]() DA TI BAREM MALO OLAKŠAMO.PUSA! ![]() |
|
![]() |
|
Angell ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 225 |
Hvala vam svima na potpori..
![]() i da,nisam odustala,cvijeće je opet posađeno,muž me nagovorio ..pa eto čekam da semalo razbuja pa šaljem slikice...samo senadam da više neće biti takvog nevremena kao tada ![]() Ne odustajem ja tako lako,katkad meneke stvari bace u pojam al opet se dignem i idem napred. ![]() Tatjana hvala na ponudi za cvijeće,ali ne trebam,sve je već posađeno ![]() ![]() |
|
Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 234 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |