Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 245> |
Korisnik | |
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno! lijepa jutarja šetnja, a onaj novi kameni ukras ti je sjajan!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Od silnog gledanja lijevo, desno, ispred, iza - nisam uspjela ni gutljaj kave popiti. Ali neka - nije mi žao.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno, vrt ti je u punom sjaju
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Marina, ja do sada nisam primila nijednu tvoju poruku, a rado ti odgovaram da sam krušvicu kupila u jednom međimurskom rasadniku. Lijepo te pozdravljam!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam pijuckala limunadicu i uživala u šetnji po tvom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Hvala što si me prošetala svojim vrtom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Draga cestitke na 100 stranici ,i hvala na prekrasnoj setnji uz miris lavande |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kakvu si mi prekrasnu šetnju pripremila.
A moj sin na gitari svira - Ja poželim noćas oči boje lavande i bisere njene što ih usnama skriva Vrati mi Bože oči boje lavande, jer sutra će kiša isprati sve, isprati sve ... Baš mi se uklopila ta pjesma kao zvučna kulisa |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Kako sam lijepo prošetala ovim rajskim vrtom i poigrala se sa fifi a i nagledala se predivnog cvijeće draga moja !!!!
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
draga moja danas sam ostala bez teksta ...tvoji kamenjari su mi uvijek prekrasni ali u današnjoj šetnji su mi bili neodoljivi kamo god pogledala ljepotica do ljepotice...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Marina 1508 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Dobar dan. Več sam Vam pisala, ali nažalost je došlo do kratkog spoja. Zanima me, jako me zanima gdje ste nabavili krušvicu. Pozdrav
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
desno,levo, pravo
![]() ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
prošetala, popila kavicu, uživala... i krala ideje
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Hvala ti za ugodnu šetnjuuz kavicu,tvojim rajskim vrtom...stvarno rajskim vrtom!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I još jednom hvala vam! Tri manje-više sunčana dana u mojem kraju su iza nas. Vikend, kažu, donosi promjenjivo vrijeme. Radila sam ovih dana puno u vrtu, uređivala, mijenjala, sadila, vadila...Kao i vi svi, znate kako smo ovih sunčanih dana svi aktivni. Slikala sam nam puno, stoga vas i zovem na duže putovanje mojim vrtom... Uzmite limunade ili cappuccino i krenimo..
Prvo, još sjedeći na terasi, zavirimo lijevo
![]() Onda pogledamo ravno pred sebe
![]() A okice će same tada krenuti i desno.. Samo okice pratimo!
![]() A sada, molim vas uzmite šalice i čaše i dođite malo na travicu... Tako, taaako - e, sad se okrenimo! Ovo je noviji kamenjar pa ga još jednom pogledajmo. U njemu je najraža mi lavanda, pa kameleon, pa tak još svašta nekaj tu raste..
![]() Hmmm, dok smo lijevo s terase gledali, jedan nam je kutak ostao, radi kuće, skriven. Zato sada molim malog crno-bijelog čupavca da nam pokaže baš taj kutak. S četinjačama i ružama, te s nježnim i mucavim vunastim čistacem.
![]() Radovi su završili, obnovljeni kameni ukras vrta. Iako, već ga je mali car Fifi morao razbaruštiti, razbacati crvenu ukrasnu koru po bijelom kamenčićima. Pa je Anaida to vraćala na mjesto.
![]() Evo i dokaza - tko je to, ovaj mali crn na bijelim kamenčićima..?? Ne znam, vidite da neće ni pogledati dok ga slikam
![]() ![]() I cvate, cvate, cvate jedan mali kamenjar. Svaka cvjećka dodaje mu novi žar. (parafrazirajmo Cesarića i njegov slap.)
![]() ![]() Na ogradi se plave tegle plave. Iz njih izvirile šarene lobelijine glave. I zeleni se passiflora zelena.
![]() Šarena sredina mog vrta.
![]() Čuli su da je ljubičasta hit boja sezone. Pa su ju odlučili obući. Ukrasni lukovi.
![]() Bambus (MM i ja zovemo ga bambucha. Interna šala.) Inače, moj se bambučo smrznuo zimus, pa sam ga prije nekih mjesec dana porezala do zemlje. I sada ovaj mladi raste kao iz vode, a od starog mi je ostalo puuuuno štapova. Eto, bambus daje sve od sebe... I kad odlazi, zapravo ostaje. Što me podsjetilo na jednu lijepu priču o vrtlaru i bambusu... Ako želite, uguglajte riječi vrtlar, bambus i naći ćete ju.)
![]() Javorče, crvenolisno i svašta ispod njega.
![]() Mlađi rođak javorčića, u svojem poluotoku.
![]() Ljepotankica muškatla.
![]() I na kraju današnje šetnje mojim vrtom...
![]() Ej, nemojte još otići.. Još samo na trenutak u hodnik dođite!
![]() I to je bila naša šetnja... Nadam se da vam je bilo lijepo, dođite mi opet!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sara ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 175 |
draga zelim ti jos puno ovakvih cestitki i stranica jer kod tebe dolazim uzivati u ljepoti
![]() |
|
ako zelis dugu, moras se pomiriti sa kisom
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 141142143144145 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |