Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 131> |
Korisnik | |
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sonja genijalan je!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
Može,može sonja, nemoj me zaboraviti :) a do tada ti uživaj u njemu i mi ćemo u ovakvim sličicama jer prekrasan je, oduševio me stvarno
![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
sonja, prekrasan je, jako mi se sviđa, baš mi je drago da si s nama podijelila ovakvu ljepotu
![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Na žalost mrvice, neće biti još ni za mene ni za tebe. Nijeveliki, ali je pun pupoljaka. Možda kasnije?
Ovo je isti cvijet, sad potpuno otvoren, danas poslije podne ![]() ![]() |
|
http://picasaweb.google.hr/sonja1911
|
|
![]() |
|
mrvica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 160 |
O wow sonja...predivan je!!!
![]() ![]() |
|
"Dakle: ne brinite se tjeskobno za sutrašnji dan, jer će se sutrašnji
dan brinuti za se! Svakom je danu dosta njegove muke." Mt, 6,34 |
|
![]() |
|
sonja50 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 256 |
Magnifique je zaista čudesan. Jutros se potpuno otvorio:
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Golden Leo ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2010 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 143 |
Konačno sam uhvatila vremena i pročitala temu od početka do kraja. I na kraju sam očajna...
Moj hibi je kupljen u trgovačkom centru, piše zemlja porijekla Danska. Znači da vjerojatno ima taj hormon u sebi :( A niš, probat ću učiniti sve što mogu da opstane jer ipak mi je prvi, a meni je boja, cvijet- sve predivno! Sonja, vidjela sam i tvoje slikice, mogu samo reći da ti zavidim! Nagodinu ću valjda rezervirati i ja nešto kod Nine. |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moj dragi se rasvjetao!!! Joj što ga volim.... Saznali smo da se zove June's Joy, stvarno je joy!!
![]() Samo jutros me zabrinulo neka sitna paučina mi se pojavila, ne znam je li to taj pauk ili nešto? Please help! ![]() Evo ga i rascvjetanog ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
prekrasni su
![]() lili, pročitaj upute o uzgoju hibiskusa od Nine... |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() ![]() evo malo i mojih sličica |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Predivni su u svim bojama
![]() Kakvi su mu uvjeti potrebni i da li je težak za uzgajanje?
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Ja sam tek neki dan shvatila kako su to lijepe biljčice i danas mi je moja draga mama odmah kupila novog ljubimca!
Sad čitam da vidim kako bi nam oboma život bio lijep. Ne znam da li da ga odmah presadim ili da ga ostavim u kupovnom lončiću? I kada mogu početi s prihranjivanjem? Evo mog novog ljubimca tek se počeo otvarati, još nismo smislili ime ![]() ![]() |
|
![]() |
|
lana2 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 21 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 4717 |
fuksija napokon sličice tvojih ljepotana. Baš kad pomislim ovaj mi je "naj", ugledam sliku sljedećeg i ne mogu se odlučiti kojemu da dam taj epitet. Zaključak, svi su mi "naj".
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Fuksija, zaista raskošno, koje boje, predivno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
fuksija, divni su!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hvala Stefkaja! ![]() Lantana, ovaj hibi sto si stavila sliku je prekrasan. Kod mene jako tesko prezimi. Imala sam ga 2 godine i ovu zimu nije prezimio. Trazim ga svuda po plantazama, ali ga ove godine nema u prodaji. Cak sam isla u 3 grada da ga pronadjem, ali ga nema, nazalost. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 9596979899 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |