Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 245> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Cvijeće puno boje, mirisa i ljubavi.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga Anaida, lijepo te molim ne uskraćuj nam svakodnevno ovu ljepotu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Je li tvoj batat ikada cvao? Moj je dobio crvene trubice.
![]() Čini mi se da ga je to iscrpilo, a i napadnut je crvenim paukom. Zbog ove napasti nisam imala cvijeće gotovo 9 godina na balkonu ![]() Bio je ptopljen u sapunici 15 minuta i našprican i ekološkim i kemijskim insekticidom. Takođe i zapapren i pocimećen ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Hvala tebi na novim slikama,njih nikad dosta...Fifiju i tebi
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Da ni slučajno nisi prestala slikati -mi smo tu da uživamo u svim lijepim vrtovima,cvijeću a i uvijek naučimo nešto novo,da nije ovog foruma za neko cvijeće nebi znala da postoji.
Sve pohvale tvom vrtu i naravno Fifiju
![]() Vidimo se uskoro
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Samo ti slikaj, ovo i vrijedi vidjeti, prelijepo je!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Darujem nam svima i danas nove slikice (znam da je puno novih slika, znam da često slikam i nadam se da vam nisam dosadila.. No, toliko je predljetne ljepote u našim vrtovima, pa tako i u mojem, da ja naprosto ne mogu a da ne slikam... Naposljetku, ovaj naš forum i jest cvijetni forum pa mora biti bogat i prebogat slikicama cvijeća, zar ne!?)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I to je to... Mašu vam Fifi i Anaida!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
tu sam i danas i nikako se nemogu odvojit od tvoga kamenjara savršen je
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepe moje cure (i jedan lijepi dečko) puno vas pozdravljam nošena vjetrom iz sunčanog i ugodno toplog mog kraja!! Hvala vam što ste i danas i jučer i prekjučer i svaki dan uz mene i kod mene!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Kamenjar
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
nakon što sam pregledala zadnje dvije strane vrta, odlučila sam da idem leći, neću više ništa gledati...toliko si me zabavila i oduševila svojim komandama, odnosno vježbama za oči - pogled lijevo, oči samo ravno, pa opet malo desno, svojim stihovima i rimama, o ljepoti cvijeća da ne govorim, u vezi toga je sve rečeno...i sada s tako lijepim osjećajima - pravac krevet. Joj da, skoro zaboravih, kamena instalacija u vrtu je savršena - baš me se dojmila svojom jednostavnošću i elegancijom.
![]() ![]() ![]() lijepi pozdrav, laku noć
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Baš se rascvjetalo u kamenjaru, prekrasno
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
meni izgleda sasvim novo
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Šmrcko - hvala na pohvali.. Danas sam iskoristila oblačno kišni dan za prihranu biljaka prirodnim, domaćim pilećim gnojivom.. Nadam se da će mi ubrzo pokazati koliko su sretne radi toga. Lucy - morat ćeš mi opet doći kako bi u miru popila kavicu!
Lillie - raduje me da si i ti prošetala mojim vrtićem!
Medvjed - nije nam novi taj ukras, samo smo ga malo obnovili, tj. promijenili podlogu kako travica i korov ne bi probijali, pa dodali malo kamenčića bijelih i to je to..
Misty - hvala, draga moja, na toooliko kavica! Zaista ih ima dosta za sve. kao u svatovima, negdje iza ponoći
![]() Baka - o, istina, moguće je da ću ja svako malo morati "čistiti" kore s kamenčića, ali sve je to dio veselja s našim druškanima čupavim.
Marina - imaš pp.
Hvala svima na posjeti i dođite mi opet!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Marina 1508 ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2 |
Evo mene opet. Ako bi htjeli napisati točmo gdje je to pa da pokušam kupiti. Mi imamo jako puno kvalitetnih voćki i naravno voćnih grmova, a isto tako i puno krasnog cvijeća, a volimo uvijek nabaviti nešto novog.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svugdje dolazim sa: nisam već dulje bila... ili... prošetala šutke...
![]() ![]() E sad se moram oglasiti. Vrt je prelijep ali kamenjar "kolo vodi"!
Onaj kameni ukras je krasan, ali zašto mi se čini da ćeš imati dnevni posao skupljanja crvenih korica natrag?
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo kavica za sve šetače tvojim prelijepim vrtom!
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 140141142143144 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |