maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Curke moje drage,evo malo prekida ljetovanja ,tek da vam stavim neke sličice i obavim neke poslove u metropoli!
Sličice naravno morske!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Morske kutijice i tanjurići dobro odrađeni,a kolekcija "LAVANDA"je očaravajuća i odiše elegancijom,barem meni.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Maslina, i meni se spetljao jezik i ne mogu ništa pametnije reći nego da sam jednostavno i ponovno oduševljena tvojim umjetničkim promišljanjem, načinom na koji zaokružuješ cjelinu i daješ potpuno novi smisao ljepljenju salveta na predmete.... nevjerojatna kolekcija, puna tvog "rukopisa", a lavanda skoro da miriši kroz ekran... duboko poštovanje majstorice
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Potpisujem Natašu u cijelosti.
Sretan rođendan!
![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
očarana sam ovim tvojim lavanda serijalo....toliko me sve oduševljava da ni sama neznam ima li i jedan detalj ili ijedan poseban rad koji bih mogla izdvojiti jer, svi su toliko fascinantni da ja sada imam osjećaj kako sam se totalno zapetljala od oduševljenja i da se nadam kako ša nzšto žleim reći... ODUŠEVLJENA SAM...
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
set lavandi je predobar a za rođendan moje najiskrenije čestitke!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
puno zdravlja i kreativnosti
![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
hvala vam na hvalama i čestitkama
![]() |
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Sretan rođendan
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
prekrasni radovi. priodruzujem se čestitkama za rođendan,sve najbolje
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga maslina,sretan rodjendan i svako dobro.
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
nirvana ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 10 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 183 |
Ništa se ne može reći za komplet nego
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
A ja mogu samo padat u nesvijest, ništa drugo!!!
Lavanda, cila kolekcija-po tvom sistemu na 100 i 1 način-GENIJALNO, SAVRŠENO! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Ovo je već lijepa kolekcija,i dizajn samih predmeta je jako lijep, pa kad ih ti urediš u istom tonu, prekrasno
|
|
![]() |
|
Hvala lollipop!
Sarita banana hvala,za drvene predmete snalazim se svakojako,nešto u Zagrebu u Megacoloru i Lumosu,nešto u Splitu u Euroshopu...uglavnom i kad ne radim ništa,skupljam! |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
kao i uvjek lijepo...gdje nabavljas ovako lijepe predmete? bas ti zavidim.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
lollipop ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
Maslina ove lavande su O D L I Č N E!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lavanda-nastavak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala vam curice moje
![]() nado-m,to su drvene kutijice-vrečice,kupila sam ih u Eurushopu u Splitu,ponekad se nađe,naletim tamo kad se vraćam sa svog otoka u Zgb! |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
kako si krasan komplet od lavande napravila tako svježe i mirisno.
Dali su sa ručkicama vrečice za poklone od kartona ili sam ja sve krivo vidjela ,dobro si sa sviječama dočarala veličinu, uglavnom sve je jako lijepo. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1011121314 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |