Sarita - upoznavanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 172> |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala ti puno mnatasa
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
lampa za čistu desetku, prekrasno
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Jako lipa, neobična i zanimljiva lampa!
![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
a joj što se sve izdogađalo dok me nije bilo!puno lijepih radova!oduševile su me kravice,o kutijama da ne govorim!sve je prekrasno ali gdje nađe onu salvetu s kravama!!!ludilo!prepre dobro!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Jednostavna i lijepa, odlicno izgleda
![]() |
|
![]() |
|
hvala lijepa svima na komentarima. Slavice,salvetu sa kravicama sam dobila od prijateljice iz Sarajeva,nekad ih je sakupljala.
|
|
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
baš dobar meke over stare lampe.
Vjerujem da će se prijateljici jako svidjeti. |
|
![]() |
|
hvala Šabice,vec sam je predala i prijateljica je zadovoljna.
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
lijepe posudice
![]() |
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Lero mora biti sretan i objasni mu šta je unikat
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Super ideja!
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
vjerujem da je Lero prezadovoljan!ideja je za desetku!
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kod tebe uvijek lijepih radova ... rado bi bila ne samo tvoja prijateljica nego i tvoj Lero ( hahaha )
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Sarita, oduševioooo me Berber na kutijici
![]() ![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
drage moje,hvala na posjeti i komentarima,stvarno ste vjetar u ledja.Evo vam se i moj Lero zahvaljuje sto ste mu pohvalile njegove nove posude.av,av av.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3940414243 172> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |