Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 07:30
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Bergenia i Nata - nemam pojima kako ja nisam vidjela što mi moja Bergi piše o stolisniku... Kak da sam malo popila (a nisam) pa mi je promakla njena rečenica u kojoj me pita za stolisnik!! Naravno da se hoću trampit, draga Bergi!! Ovo je trajnica, nije iz sjemena. Čim ocvate, šaljem ti ju!! Nata, ja imam samo žuti stolisnik, a Bergi ih ima u drugim bojama. Ako hoćeš moj žuti - javi mi!!

Mira, Mari, Triša, Primorka i Rosa- puno pozdravčeka iz sunčanog Međimurja vam šaljem!!

Ma žuti imam i ja pa sam Bergeniu već kontaktirala za zamjenu, svejedno hvala!!  Wink
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
jannette77 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 138
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jannette77 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 23:10
Tvoji kamenjari su vauuuuuuuuu,ma sve skupa je predivnosmile141
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 21:10
Lavande se i meni jako sviđaju. Još onako rascvjetane, divota jedna.
Sutra je novi dan.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:56
smile99
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:49
Niho - ma znam ja da je tvoje cvijeće ljepše kod tebe. Moje je ljepše kod mene Hug

Medo - bit će, bit će ujesen!! Budi dobar i sjeti me da ti pošaljem!

Tija - hvala na posjeti i podstreku za fotkanje!

Hana - lavanda ti je moja miljenica, tako da se baš radujem što ti se toliko dopala!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 20:27
prekrasan ti je vrt, kao i uvijek. za ovaj stolisnik bi se i ja ogrebal, ak bu kaj viška...
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 18:01
Evo me opet malo ma ja neznam šta bi ti rekla ma znaš mene -----dati lažem neću -moje ipak bolje cvijećesmile39---smile156
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 15:40
sve ti je lijepo i krasno ali na lavandi i kamenu ti doslovno "zavidim" pozitivno naravno smile78
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 12:41
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

(znam da je puno novih slika, znam da često slikam i nadam se da vam nisam dosadila.. No, toliko je predljetne ljepote u našim vrtovima, pa tako i u mojem, da ja naprosto ne mogu a da ne slikam... 

Da se nisi usudila prestati fotkati Wink, fotke su ti prekrasne, a i ono na njima. Nego daj reci što je bilo s "trećim redom"?
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 12:33
Bergenia i Nata - nemam pojima kako ja nisam vidjela što mi moja Bergi piše o stolisniku... Kak da sam malo popila (a nisam) pa mi je promakla njena rečenica u kojoj me pita za stolisnik!! Naravno da se hoću trampit, draga Bergi!! Ovo je trajnica, nije iz sjemena. Čim ocvate, šaljem ti ju!! Nata, ja imam samo žuti stolisnik, a Bergi ih ima u drugim bojama. Ako hoćeš moj žuti - javi mi!!

Mira, Mari, Triša, Primorka i Rosa- puno pozdravčeka iz sunčanog Međimurja vam šaljem!!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 09:22
Draga Anaida slika cvića nikad dosta,i zato daj još i još.....obožavam šetati tvojim vrtom,zaviriti u svaki kutak i pogledati svaki cvjetić,a ti bome imaš šta i pokazatiThumbs%20UpClap
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 09:15

Prekrasna šetnja Anaida, stvarno odmor za oči.

Totalno mi je cool ona kamena kompozicija i nije mi čudo što Fifi voli malo to ispremiješati Smile
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 08:07
Anaida, kod tebe uvijek prekrasno, a ovaj put sam jedva stigla na limunadu i capucino, no evo me tu sam među tvojim predivnim cvijećem, sjdnem na kamen, uđem kriomice u tvoj dom, pa malo u vrt, a onda ipak najviše uživam u cvijeću i malo brojim koliko toga ima - naravno srce mi je veliko ko kuća, a znam da je i tvoje toliko.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
nata07 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nata07 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 07:57
samo da se nakratko javim, da vidiš da i ja šećem tvojim vrtom iako ne komentiram a iskreno nema se i šta jer je sve već rečeno - ne pronalazim novih riječi pohvale ....
I samo da komentiram ovo od Bergenie - nisam znala da postoji stolisnik u drugim bojama i gdje je on kod tebe draga?
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Ovo je toliko lijepo da gotovo nestvarno izgleda! Vidi se zaista da puno utruda i ljubavi daješ u svoj vrt jer je sve na svom mjestu!Thumbs%20Up
Sad sam se sjetila da imam stolisnike u svim bojama osim u žutoj, oćeš se trampat!? Jel ti to trajnica ili je niknuo iz sjemena!?
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 00:42
čestitam na uređenju vrta ali i ovih preko 100 str.!
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 10:03
Svaki puta podaris nam sve ljepse primjerke iz svoje oaze,smile113tebi i Fifiju
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2010 u 07:58

Hvala vam, lijepe moje, na posjeti i lijepim riječima!! Šmrcko, da, moj ukrasni batat dosta često cvate, ružičastim trubicama, nisam se sjetila slikati mu cvijet, ali mislit ću na to. Vidjela sam kod tebe cijeli tretman borbe protiv zloćka pauka, držim ti fige da uspiješ!!

Anastazija - pročitala sam negdje das si nam imala nevrijeme, no raduje me tvoj vedar duh i želim ti da se sve lijepo i brzo oporavi! A za nove biljkice imaš nas - javi ako što želiš iz mog vrtića!

Ret.sara, Stefkaja, Magnolia, Otok, Bergenia, Ivna, Anči, Misty, Mali kaktus i Gioiaa - uvijek kad vas ugledam kod sebe radosno pročitam vaše komentare koji su mi podstrek za nove radove, sađenje, spremanje, mijenjanje..
P.Bosmans
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:17
Žao mi je kaj me nije bilo par dana ,pa ti sada sa zakašnjenjem čestitam 100-tu stranicu i želim još puuuuno takvih !  ClapClapClapClapClap .  Neću hvaliti slike da se stalno ne ponavljam , ali moram reći da su komentari super !  Samo tako nastavi,ti nam svima uljepšavaš život ! smile78smile120
Na vrh
stefkaja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3563
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefkaja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 21:13
Anaida vrt je predivan...šetnja je bila jako lijepa..
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 21:09
Ovo je toliko lijepo da gotovo nestvarno izgleda! Vidi se zaista da puno utruda i ljubavi daješ u svoj vrt jer je sve na svom mjestu!Thumbs%20Up
Sad sam se sjetila da imam stolisnike u svim bojama osim u žutoj, oćeš se trampat!? Jel ti to trajnica ili je niknuo iz sjemena!?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 139140141142143 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,469 sekundi.