Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 78> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vauuuu,moji favoriti su haj.trava,floks,a ove zadnje slike su mi vrh
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
stolisnik ,ljiljani...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Gioiaa jesam se nasmijala, čitam ja haj.trava i meni bila asocijacija na marihuanu, reko Bože moj što ju je na to asociralo a onda skužim da misliš na Hajdučku travu (Stolisnik, Achillea 'Red Velvet'), hvala ti.
Roso skrivamo helić u šupici
![]() Ančice i ovaj tvoj cvijetić je prekrasan.
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tu sam, uživam, uživam. Kažeš helikopter ste unajmili, pa dobro, samo me sad strah da drugi put kad vam dođem u posjete ne pročitam: Podmornicu smo unajmili... I sigurno bi fotke opet bile super.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala draga Lucy....vidiš o podmornici nismo razmišljali....ideja
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ponovo ste združenim snagama uhvatili dušu vrta i svih biljaka u njemu.
Ove pojedinačne portrete biljaka bih mogao gledat satima. Do u detalje ste dočarali stvaralačku snagu majčice prirode i njenu neizmjernu maštovitost u kreiranju sve njezine djece. U vrtu većinom onako ovlaš pogledamo cvjetove, eventualno se trenutak-dva divimo njihovoj boji ili obliku, ali gotovo nikad ne stanemo i ne posvetimo nešto vremena da bi proučili genijalan način na koji su stvoreni. Uvijek se sjetim Đimija Stanića, kad je rekao da ponekad ode u željezar, kupi nekakav metalni dio koji nikad nije vidio; i onda ode na vikendicu i satima razmišlja o tome za koji vrag služi to što je kupio. ![]() Tako ja radim sa biljkama ![]() Ideja sa vrtom na stolu je geeeenijalna! Nije mi to nikad palo na pamet. E sad ću ti ukrast ideju, čim budem našao malo vremena. (ako nemaš ništa protiv, naravno) |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sad si ti mene
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gogiću kradi ideje koliko hoćeš. Misliš da ja to nisam? Nisam ni ja anđelak.
Fotke su inače bile namjenjene za neke druge stranice pa sam ih "ukrala" da bih vam ih pokazala. Pisamce je naravno predivno.
Gioiaa i mi se doma smijali
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo što "kradeš" fotke za nas! Naravno, uobičajeno su posebne.. A cvjećke su predivne. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tebi bi trebalo često da je dosadno,ovako nešto lipo imaš.a mi to ne vidimo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida, pssst nesmije se to znati da ja "kradem" ja to posudim. Hvala!
Lilie
![]() Miro bilo nam ovih dana predosadno, pa smo samo uživali. Čuvaj oči
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anči znam da je ovo Zvončica Petra Pana ali mene ti je asocirala na anđela i na ove stihove
"Bila je bila, bila svoja krila u snu
andjeo Gabrijel spustija na me, a ima je ima tvoj lik jubim te zauvik" Ovih dana sam u anđelima sva, čini mi se da ih imam i "gore" i "dolje"...... hvala ti!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Krasne slike, koraljne zvončike su predivne i onaj stolisnik crveni! Moram si kupiti te zvončike, pa tu ih svi imaju, moram i jaaaaaaa!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
A što češ Springy kad su Koraljne zvončike u modi ....... Hvala!
|
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tija, sve pohvale za prekrasno uređeno dvorište! Vidi se da je utkano puno ljubavi i truda u ovu ljepotu!
I ja sam trajničarka po defaultu, također zaljubljenica u fotografiju i nadam se da te neće smetati ako posudim koju tvoju ideju? Inače koraljnu zvončiku sam si uspjela sama zapelcati. Moja se razrasla u toj mjeri u kamenjaru da nisam imala drugog izbora. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno
![]() ![]() i avionski prikaz, i onaj izbliza, slika dvorišta odaje profinjenost gazdarice i vrijedne ruke ![]() |
|
![]() |
|
Waterlily kod nas za fotografiju je zadužen gospodin u potpisu na fotografijama tj. moj mužić a ja za vrtek. Što se krađa ideja tiče samo kradi, svi mi od nekud krademo ideje.
Koraljnih zvončika imam nekoliko vrsti i o tom bilju sam već ispjevala raznorazne ode, ali što mogu kad ih obožavam a svako malo otkrijem i neku novu koju nemam.
Hvala na posjeti.
Mari draga o kojoj ti to profinjenoj gazdarici pričaš?
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |