Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 245> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prosvijetli me
![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hanči, da to je gipsofila, kako je i R.Sarica prepoznala.. Jeanette, i meni se dogodi da pokoji list dragoljuba požuti, ja ga samo otkinem i ne brinem brigu - on dalje raste bez problema. Mislim da mu listovi žute od prejakg sunca, jer meni ovi koji su u hladovini imaju ljepše, zelenije lišće. Anči, Mali kaktusiću, Lucy, Mira021,Ivna, Otok, Triša i sve ostale drage moje cure i pokoji dečko, puno toooooplih pozdrava šaljem vam ja, a i moj Fifi se pridružuje i veli waaau-wwwaaau!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
Anaida dragoljub mi je počeo žutiti,mislim listići,a tak je lijepo počeo rasti jel možda znaš što bi ga moglo smetati.Pitam jer vidim da su kod tebe krasni i lijepo napreduju.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
prekrasno ko i uvijek ali žardinjera je posebna,jel to gipsofila između đirana?
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno,ali ona tvoja žardinjerica na prozoru je toliko lipa i slatka i vidim da je sve više rascvjetana,ali konbinacije cvića si stavila da nije moglo lipše,a i dalije su mi super
![]() |
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Kad pomisliš da ne može ljepše, ti izbaciš nove slike svojih otoka
![]() Ovaj put velika pohvala mladom voćnjaku i bobičastom voću.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
U tvom vrtu nema čega nema, a sve tako uredno i na svom mjestu. Zadivljujuće!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Lijepi darak si si kupila za male novčiće.
Mladi vočnjak ti je lijep, uredan, pokošena travica.
Sve je
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ja sam u tvom vrtu kao doma, otok vamo, otok tamo, Otok uživa u ljepoti
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
a di si skrivala ove četinjače? krasne su ti!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Malo sam navigavala oko tvojih otočića, krasan osjećaj!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Dalije predivne,stolisnik sve,kamenjar
![]() |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
AAAJJJ i ti imaš žuti stolisnik samo ga ja nemam
![]() |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Baš sam lijepo prošetala dvorištem, imam osjećaj kao da sam stvarno bila tamo! Cvijeće je stvarno lijepo i sve je tako lijepo posloženo i uredno. Mora da susjedi uživaju u pogledu, blago njima!
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Nekoliko vrućih slika (ispod peke)
Kupila u dućanu za 10kn, lijepa mi je, ime ne znam a liči mi na krijestu.
![]() Kamenjar buja..
![]() Kamenjar novi..
![]() Sredina i iza otok, poluotok..
![]() Četinjački kutić...
![]() Pčelice, bumbari...svi su tu!
![]() I pogled..
![]() I par detalja..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A evo i mog mladog voćnjaka
![]() Ovog smo proljeća i sa bobičastim grmićima krenuli - maline, kupine, aronija, ribizl..
![]() Puno vas pozdravljam!!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Šetala sam, onako na preskoke od kruga do kruga ... dok me kolege na poslu nisu gledale - lijep vrt, kamenjar jedan od "naj" - pozdrav najljepšem cvijetku - takvog crnog vražićka nitko nema! |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I ja sam se divila tvom stolisniku, a onda, bez najave, kao da mi je pročitala misli, Mira mi ih pošalje i to s korijenom!
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 138139140141142 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |