"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 37> |
Korisnik | ||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jeste to vodenika,samo sto ima dupli cvjet
![]() Prezivjet ce stablasica samo je zastiti preko zime. Noviteti cvjetaju i znam da te raduje ![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
|
3. i 11.slika (odozgo na dole) iberis ( mislam da je to to
![]() 6. slika grančica - hemerocalis ( obožavam je ) 12. vrsta seduma, prekrasan, brzo se širi ako mu pašu uvjeti 14. prkos 15. lijeva biljka žednjak 17. da nije možda šćir , lisičiji rep Predivno ti je cvijeće ![]() |
||
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
drage moje Gioiaa i Smrčkice, veliko hvala na pomoći. bum si zapisala i popamtila,jer u mom đumbuseku ima svega i svačega. bit će toga još. samo što nije procvalo.
![]() |
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
||
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
|
baš sam uživala u tvom vrtu!
|
||
![]() |
||
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
anči i hamara tnx. iako se godinama bavim cvijećem,još uvijek učim.
![]() |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
draga Tanja, prekrasno cvijeće imaš, a vodenika je predivna, nježnobijela,
lijepi pozdrav
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
evo mene sa tvoje strane
![]() draga..ono sve kaj je na 16. str u teglama, prebaci mam u vrt, znam da te mući zdravlje pa zamoli kćer ili muža i nećeš nikakvih zahtjeva od tih biljkica imati ![]() miceki su mrak ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
|
hvala ti draga Konty na savjetu. planiram što hitnije "gužvu" prebaciti iz tegli. bilo bi lijepo da malkice dođeš k meni.
![]() |
||
![]() |
||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
![]() Ali zaboravih ti reći Tatjana (kad me smantao onaj grm) kako je Zagorje zeleno s tvojim vrtom dobilo na ljepoti! ![]() |
||
Time is something you can never get back..
|
||
![]() |
||
|
draga moja, čovjek uči dok je živ pa nemaš razloga biti u banani. vidiš da ja pitam. nije sramota ne znati nego ne htjeti znati.
još jednom ti zahvaljujem što si ponovno prošetala mojim đumbusom i udijelila kompliment.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() šarenolisna hosta cvate ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Krasnoooooooooooo
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
draga Niho, bit će toga još, samo neka cvijeće raste i procvate. danas sam opet nešto sadila, presađivala..
još da mi se dlakavci ne motaju po cvijeću: ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
Jojjjjjjjjjjjjj kako su lijepiiiiiiiiiiii majko moja mila -ma uživam u macama tek onda pogotovo kad ja radim a oni se igraju oko mene --
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
Prekrasne mace imaš ,samo da ti se ne uvale u teglu sa cvijećem ![]() |
||
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |