Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 11:23

Ne mogu vjerovati da nisam tako dugo bila u tvom vrtu. Ali bome nisam vidjela ovu skupinu, koja panoramski prikazuje tvoj mali gradski raj.I naravski umjetničke slike pojedinog cvijeća.

Stvarno ste ga uredili prelijepo. Mogu vas zamisliti kako podvečer sjedite tamo i uživate jer je užitak i nama prošetati i poviriti samo slikovno!ClapClapClap

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2010 u 09:19
Mirna tek sad vidjeh da sam imala "posjetu", oprosti odgovor evo stiže.

Moj Salix integra 'Hakuro-nishiki'  iliti šarenolisna vrba kupljen je prije dvije godine na nagovor mog dragog, u jednom od naših čakovečkih rasadnika. Pri kupovini mi je samo naznačeno da ga u prvo vrije treba dosta zalijevati da bi se uspješno primio. A pošto je to vrba to i ne čudi ako znamo gdje one najbolje uspijevaju. Obrezujem je prije zime, a na početku vegetacije odrežem smrznute dijelove (možda ja i negdje griješim) i zbilja s njom nema neke prevelike brige. Što se rasta tiče ona u visinu nije izrasla ništa više od kupljene visine, a u širinu ide koliko joj dozvoliš. Moja se nalazi u polusjenovitoj gredici i uspijeva jako dobro, ali znam isto tako da je kod "naše" Anaide na suncu i isto tako lijepo i uspiješno raste.
Na vrh
mirna View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 231
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2010 u 10:22
Tija, krasan vrt!
Zapela mi je za oko tvoja šarenolisna vrba. Pregledala sam tvoj vrt od početka i nisam pronašla da se posebno o njoj razglabalo. Nadam se da mi nije promaknulo jer bi te molila da štogod malo napišeš o njoj. Zanima me gdje si ju nabavila, koliko brzo raste (radi planiranja mjesta za sadnju) i kakvo mjesto za sadnju joj najbolje odgovara.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 23:35
Ančice- zvončice hvala što si tako odlučila.

Ponekad za sebe mislim da sam svemoćna i da mogu pokrenuti svijet da svi oko mene budu sretni. Danas. večeras ........ postala sam svjesna da to nisam....jedva čekam da prođe ovaj dan da ne izgubim još nešto ili nekog.....jer sutra je novi dan.......

Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 22:38
Moja Zvončica leti svuda da bi mogla pregledati sve prelijepo cvijeće .A sada ču malo stati i odmoriti se u tvom vrtu Wink 
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 22:34
Medo trudim se (dobro lažem zadnjih par dana sam zapostavila sve u vrtu imala sam druge prioritete, a vrt koristila ko mjesto za ispijanje kave)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 13:07
Jako lijepe cvjećke!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 12:36
Waterlily kod nas za fotografiju je zadužen gospodin u potpisu na fotografijama tj. moj mužić a ja za vrtek. Što se krađa ideja tiče samo kradi, svi mi od nekud krademo ideje.
Koraljnih zvončika imam nekoliko vrsti i o tom bilju sam već ispjevala raznorazne ode, ali što mogu kad ih obožavam a svako malo otkrijem i neku novu koju nemam.
Hvala na posjeti.

Mari draga o kojoj ti to profinjenoj gazdarici pričaš? Wink Hvala na lijepim riječima.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 12:25
divno nemam boljih riječi za pohvalu...
i avionski prikaz, i onaj izbliza, slika dvorišta odaje profinjenost gazdarice i vrijedne ruke
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 11:53
Tija, sve pohvale za prekrasno uređeno dvorište! Vidi se da je utkano puno ljubavi i truda u ovu ljepotu!

I ja sam trajničarka po defaultu, također zaljubljenica u fotografiju i nadam se da te neće smetati ako posudim koju tvoju ideju?

Inače koraljnu zvončiku sam si uspjela sama zapelcati. Moja se razrasla u toj mjeri u kamenjaru da nisam imala drugog izbora.

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Srpanj 2010 u 09:40
A što češ Springy kad su Koraljne zvončike u modi ....... Hvala!
Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2010 u 16:42
Krasne slike, koraljne zvončike su predivne i onaj stolisnik crveni! Moram si kupiti te zvončike, pa tu ih svi imaju, moram i jaaaaaaa!!!!!!Wink
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2010 u 14:30
Anči znam da je ovo Zvončica Petra Pana ali mene ti je asocirala na anđela i na ove stihove

"Bila je bila, bila svoja krila u snu
andjeo Gabrijel
spustija na me, a ima je ima tvoj lik
jubim te zauvik"

Ovih dana sam u anđelima sva, čini mi se da ih imam i "gore" i "dolje"...... hvala ti!
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:51
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 22:48
Anaida, pssst nesmije se to znati da ja "kradem" ja to posudim. Hvala!

Lilie smile113!

Miro bilo nam ovih dana predosadno, pa smo samo uživali. Čuvaj oči Wink.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 07:37
Tebi bi trebalo često da je dosadno,ovako nešto lipo imaš.a mi to ne vidimosmile93Crveni stolisnik,crvena hortenzija.....eh puno kod tebe toga lipogasmile64
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2010 u 00:19
smile113
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 18:22

Lijepo što "kradeš" fotke za nas! Naravno, uobičajeno su posebne.. A cvjećke su predivne.

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 18:17
Gogiću kradi ideje koliko hoćeš. Misliš da ja to nisam? Nisam ni ja anđelak.

Fotke su inače bile namjenjene za neke druge stranice pa sam ih "ukrala" da bih vam ih pokazala. Pisamce je naravno predivno.

Gioiaa i mi se doma smijali
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2010 u 15:03
Sad si ti mene ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.