Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 78> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne mogu vjerovati da nisam tako dugo bila u tvom vrtu. Ali bome nisam vidjela ovu skupinu, koja panoramski prikazuje tvoj mali gradski raj.I naravski umjetničke slike pojedinog cvijeća. Stvarno ste ga uredili prelijepo. Mogu vas zamisliti kako podvečer sjedite tamo i uživate jer je užitak i nama prošetati i poviriti samo slikovno! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Mirna tek sad vidjeh da sam imala "posjetu", oprosti odgovor evo stiže.
Moj Salix integra 'Hakuro-nishiki' iliti šarenolisna vrba kupljen je prije dvije godine na nagovor mog dragog, u jednom od naših čakovečkih rasadnika. Pri kupovini mi je samo naznačeno da ga u prvo vrije treba dosta zalijevati da bi se uspješno primio. A pošto je to vrba to i ne čudi ako znamo gdje one najbolje uspijevaju. Obrezujem je prije zime, a na početku vegetacije odrežem smrznute dijelove (možda ja i negdje griješim) i zbilja s njom nema neke prevelike brige. Što se rasta tiče ona u visinu nije izrasla ništa više od kupljene visine, a u širinu ide koliko joj dozvoliš. Moja se nalazi u polusjenovitoj gredici i uspijeva jako dobro, ali znam isto tako da je kod "naše" Anaide na suncu i isto tako lijepo i uspiješno raste.
|
|
![]() |
|
mirna ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 231 |
Tija, krasan vrt!
Zapela mi je za oko tvoja šarenolisna vrba. Pregledala sam tvoj vrt od početka i nisam pronašla da se posebno o njoj razglabalo. Nadam se da mi nije promaknulo jer bi te molila da štogod malo napišeš o njoj. Zanima me gdje si ju nabavila, koliko brzo raste (radi planiranja mjesta za sadnju) i kakvo mjesto za sadnju joj najbolje odgovara.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ančice- zvončice hvala što si tako odlučila.
Ponekad za sebe mislim da sam svemoćna i da mogu pokrenuti svijet da svi oko mene budu sretni. Danas. večeras ........ postala sam svjesna da to nisam....jedva čekam da prođe ovaj dan da ne izgubim još nešto ili nekog.....jer sutra je novi dan.......
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Medo trudim se (dobro lažem zadnjih par dana sam zapostavila sve u vrtu imala sam druge prioritete, a vrt koristila ko mjesto za ispijanje kave)
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Jako lijepe cvjećke!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Waterlily kod nas za fotografiju je zadužen gospodin u potpisu na fotografijama tj. moj mužić a ja za vrtek. Što se krađa ideja tiče samo kradi, svi mi od nekud krademo ideje.
Koraljnih zvončika imam nekoliko vrsti i o tom bilju sam već ispjevala raznorazne ode, ali što mogu kad ih obožavam a svako malo otkrijem i neku novu koju nemam.
Hvala na posjeti.
Mari draga o kojoj ti to profinjenoj gazdarici pričaš?
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
divno
![]() ![]() i avionski prikaz, i onaj izbliza, slika dvorišta odaje profinjenost gazdarice i vrijedne ruke ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tija, sve pohvale za prekrasno uređeno dvorište! Vidi se da je utkano puno ljubavi i truda u ovu ljepotu!
I ja sam trajničarka po defaultu, također zaljubljenica u fotografiju i nadam se da te neće smetati ako posudim koju tvoju ideju? Inače koraljnu zvončiku sam si uspjela sama zapelcati. Moja se razrasla u toj mjeri u kamenjaru da nisam imala drugog izbora. |
|
![]() |
|
A što češ Springy kad su Koraljne zvončike u modi ....... Hvala!
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Krasne slike, koraljne zvončike su predivne i onaj stolisnik crveni! Moram si kupiti te zvončike, pa tu ih svi imaju, moram i jaaaaaaa!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Anči znam da je ovo Zvončica Petra Pana ali mene ti je asocirala na anđela i na ove stihove
"Bila je bila, bila svoja krila u snu
andjeo Gabrijel spustija na me, a ima je ima tvoj lik jubim te zauvik" Ovih dana sam u anđelima sva, čini mi se da ih imam i "gore" i "dolje"...... hvala ti!
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Anaida, pssst nesmije se to znati da ja "kradem" ja to posudim. Hvala!
Lilie
![]() Miro bilo nam ovih dana predosadno, pa smo samo uživali. Čuvaj oči
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tebi bi trebalo često da je dosadno,ovako nešto lipo imaš.a mi to ne vidimo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo što "kradeš" fotke za nas! Naravno, uobičajeno su posebne.. A cvjećke su predivne. |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Gogiću kradi ideje koliko hoćeš. Misliš da ja to nisam? Nisam ni ja anđelak.
Fotke su inače bile namjenjene za neke druge stranice pa sam ih "ukrala" da bih vam ih pokazala. Pisamce je naravno predivno.
Gioiaa i mi se doma smijali
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Sad si ti mene
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |