Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 245>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2010 u 14:03
Ruže su ti lijepih boja. A zaviriti u svaki kutak tvog vrta uvijek nanovo osvježava.
Sutra je novi dan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 07:13
Mudrice naša ljepo to izgleda i na daljinu , nadam se da ćeš se "počastiti" s par lijepih primjeraka kamenja koje će se udomaćiti u tvom prekrasnom dvorišću ! Uživaj !
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:29
Moje drage Misty, Otok, Lucy i Bergenia - lijepe vam pozdrave šaljem! Istina, na odmoru sam ali sam dosta slikala kako bismo mogli uživati u slikicam cvijeća i vrta.

Ivna - znam da jako voliš dalije, nadam se da su te slikice rezveselile!

Mira021 - da, Mirice, georgina je dalija, i mi tak doma velimo. Gergine.
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:30
Anaida, briši na kupanje!
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 20:34
Uz puno, puno toplih pozdrava svima, evo nam i mirisa mora te mirisa ljeta iz mog vrta. U novom kamenjaru moja mezimica lavanda.

Pa tek mali pogled kroz poluotok

I pogled na kamenjar..

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 21:11
Gdje ima više mirisa mora - u tvom vrtu ili na moru?
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 00:38
Eh kad li ću ja posložiti moj kamenjar dug 21 metar i da mi bude tako lijep
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 07:02
Otoci i poluotoci u tvom vrtu, pa još i miris lavande! Ovdje srećom ne preskačem preko kaktusa, nego treniram navigaciju Wink
Dođe mi da spremim tunje, dignem sidro i na ribe!
Vidim da ni na odmoru ne možeš bez nas, a i nama bi bez tebe bilo pusto!! smile78
Time is something you can never get back..
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 11:33
Predivna lavanda,moja je malo prošla i razmišljam da ubrzo orežem grmove,a ja ne mogu da ne uočim kameleonaClapKamenjar ti je lipo se rascvitaoThumbs%20UpClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 16:18
Hvala mile moje na lijepim riječima!! Istina, bio bi mi odmor tužniji bez vas - zato sam vas rado "povela" sa sobom.
Otok, čitala sam na netu da imate natječaj fotografije koja najbolje pokazuje miomirise tvog otoka, odmah sam pomislila kako ti imaš predivnih fotografija koje bi definitivno trebale osvojiti nagradu na tom natječaju!!

Misty - kod mene kaktusića baš nema, imam tek nekoliko koje mi je darovala Smrčko i Mali kaktus. Ne znam, volim njihov cvat i volim ih kod vas vidjeti, ali nisam na Ti s njima, pa ih sama nekako ne biram..

Mira021- Mirice, na ovoj se slici vidi samo jedan kameleon, i taj mi baš nije šareni - a ostali baš jesu, čim se vratim doma sliknut ću ih za tebe!!

Smrčko - iskreno, i ja se veselim tvojem budućem kamenjaru, bit će to prelijep pogled... Svom dužinom grunta kamenjar... Vau!!
P.Bosmans
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:17
Krasno ti je ovo!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 22:10
Kraljiceeeeeeeeeeeee-šta drugoooooosmile58
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 23:30
Na polovici mojeg odmora... Svježe slike iz sparnog Međimurja! Trava mi je narasla, korov također, cvijeće se proteglo, rasteglo i razveselilo me neizmjerno!

Kamenjar buja, cvate, miriše..

U kamenjaru cvatu i gazanija ( darak naše Otok) i sirotica (darak naše Smrčkice) i mnoštvo Lantaninih darova

Grahorica mi je baš ljepotica u ovoj nježnoj lila boji...

A imam ju i u crvenoj, također mi je prelijepa. Tu je uz nježnu lila i uz ljubičasti ukrasni slak, koji je - dok sam slikala- imao samo pupoljke.

Divila sam se vašoj zelenoj ljepotici, ne sluteći da ju imam i ja. I to dvije. Zelena gladiola. Na slici izgleda žućkasto, ali u zbilji je zelenkasta.

Pogled na otočić s dalijama, klematisom, liatrisima.. I nekim drugim malim cvetekima. Iza se nazire moj četinjački kutić.

Dio mojeg poluotoka u kojem ima svega pomalo.. I bakin oleander u tegli. Eh, kakve sam divne primjerke oleandera vidjela na moru... Prekrasne!

U punom je cvatu sada moj novi kamenjar, s lavandom i kameleonom. Evo ga! (uh, sad tek vidim da je kameleonče sasvim skriven pod lavandom)

Ispod salixa uživaju koprivice..

Otok kod javora.

I još jedan pogled.. Na veliku travicu i na moje otoke i poluotoke.

Sutra slijedi radna akcija - kosimo travu, čupamo korov, mazimo Fifića.. I to je pravo međimursko ljeto. Volim more, ali volim i svoj dom. Smile Pa nek se sada malo pomučim, kad sam se s guštom brćkala u slanoj vodi!

P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 06:01
Prekrasni razbujali otočići sigurno vesele i tebe kao i nas, ali (sudim po sebi) najviše uživaš u ovom kamenjaru u kojem je toliko poklona dragih osoba LOL

Time is something you can never get back..
Na vrh
rain View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 953
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rain Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 08:20
Svuda lijepo,al doma najljepše!A kod tebe doma stvarno JE lijepo!
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 09:07

Draga sve ti je standardno predivno i tu se nema više što reći nego samo uživati u fotografijama.

Ali molim te odaj mi tajnu kako to da ti je sve, uključujući i travu, tako zeleno po ovim vrućinama... imaš zalijevanje s vremenskim podešavanjem ili?
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 10:05
Draga moja, nikad ne znam odakle da počnem, uvijek nešto zaboravim...
Crrrrrrvena grahorica mi je preslatka, dalije također(stvarno sam se zaljubila u njih Embarrassed, toliko ih je raznolikih da ti pamet stane),bravo za zelenu glediolu, posebna je Wink a bogme niti ostalo ne zaostaje za nabrojanim cvetekima smile198!!!
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 10:49
Tvoji otoci i poluotoci u moru zelenila su predivnismile55a u svoj kamenjar si uselila MediteranThumbs%20UpKad ošišaš lavandu onda će kameleon isplivati,ta predivna biljkica,a grahorica ti je lipa u obe boje,a čula sam da lipo mirišesmile64
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 13:49
Dobro došla natrag! Čini mi se da sam u jednom otoku vidjela canu. Jer ona posađena u zemlju,jer ostaje vani preko zime i ako ostaje-da li ju zaštičuješ i s čime? smile79
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2010 u 14:15
Misty - potpuno si u pravu!! Jako me veseli kad mi nešto "vaše", a sada "moje" raste u vrtiću! Hvala ti što si mi uvijek redovite ( i nadasve draga) gošća!

Rain - hvala, draga moja, na lijepim mislima!!

Primorka - imam prskalicu, MM ju je složio i ona, uglavnom radi sat-dva svaka dva dana kasno navečer. Dio otoka i poluotoka ne može dohvatiti pa to zalijevamo kantama. Skupljam kišnicu u 6 bačvi, plus imam dvije ručne pumpe, pa kad nema kiše ručno napumpamo vodu u bačve... I dosta vremena za zalijevanje imam također. A kad odem na godišnji, tada mi sveki i seka zalijevaju, ali nastojim da čim više tada uspiju prskalicom da ih ne mučim kantama.

Ivna - draga moja djevojčice, hvala na posjeti i lijepim mislima! Ako hoćeš neku od mojih dalija - samo piši, i čuvam ih za tebe!!

Mira - moja draga Mirice, evo meni i tebe! Uvijek me veseli kad te vidim! Mogu ti reći da te se redovito sjetim kad gledam kameleon, a grahorica je i meni baš lijepa, k tome imam ju prvi put ove godine pa mi je krasno otkriće. Imam nju i ukrasni grah. znaš, probala sam ju pomirisati - ali nekako mi nije baš mirisala.. Iako, i ja sam čula da je to mirisna grahorica!?

Anastazija - puno te pozdravljam! Da, imam dosta cana u vrtu. Posađene su u zemlju, ali u proljeće - a u jesen ju obavezno vadim i pospremam u podrum. Kod mene zimi ne bi preživjele. Kane, gladiole i dalije na jesen obavezno vadim i pospremama.

P.Bosmans
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 106107108109110 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.