"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 37> |
Korisnik | |
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruže su ti fantastične
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Da ti napišem u stilu naslova: lepe ti je Zagorje šarene!
![]() ![]() ![]() ![]() Macama, naravski posebno pozdrav!
A ruke? ja sam se konačno naučila na rukavice! nema druge!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Niho, Anči, Miro I Bakice, najljepša hvala! trudim se održavati svoje cvijeće koliko mi god zdravlje i vrijeme dozvoljavaju. maca imam 4 kom + mamu, ali mi se 2 švercaju da ih ne škljocnem. naravno da ih ima posvuda a najviše u teglama.
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Super su ti mujceki, a cvijeće jako lijepo
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala ti Medeku!
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Eto i mene u tvome carstvu. Ne znam da li su ljepše ruže ili mačkice, a ja obožavam i jedno i drugo. Ja skupljam hemerocalise, clematise, karanfile i plamence, a volim i kamenjarke i još štošta....
Želim ti puno zdravlja i još mnogo cvjetića da ti procvate! P.S. Na prošloj stranici u onom teglu što žuto cvate je petoprsta, trajnica, grmić i slobodno ide van u zemlju. Ja ih imam već nekoliko godina...Ima ih više vrsta, ja imam niske i visoke, žute i osobno volim više ove niske jer čine kuglasti grm. Visoke mi strše previše u zrak. ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo mi se čini jako interesantnim i zbog boje i oblika! Što je to?
![]() |
|
![]() |
|
drage moje bergenija i Waterlili, hvala na posjeti u moj đumbuskasti vrtić!
Bergenijo, draga, nažalost ovom "čudu" ne znam nažalost ime. u svibnju sam ga kupila pod nazivom "ukrasno grmlje". toplo se nadam da će netko od dragih cvijetoznalaca pomoći ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Čovjeće, pa ti mi imaš ovu naranđastu lonicheru!!! Super, znači da bum je imala i ja!!! He,he... Učživala sam gleati tvoje cveteke, a i noktiće, pa životinjice, pa... uživaj! ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Potpisujem andreu01 u svemu, najviše u prvoj rečenici!!!
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
drage moje Andrea i Lilie, toplo se nadam da će lonichera preživjeti kod mene pored silnih dlakavih ljubimaca(krtice, voluharice, mačja obitelj i pas)
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Vidi se da ove godine bila jako vrijedna!!!
Predivne slike!!! |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ruže su predivne. Je li ovoj zadnjoj sunce posudilo malo svoje boje, ili ta krasotica mijenja boju od roza do žućkaste?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Krasne su ti biljke zagorske :)
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ako ja dobro vidim to je kurika ili euonymus, ovo lišće na vrhu je vjerovatno mlado, pa će tek dobiti boju. |
|
![]() |
|
hvala draga, zar si sumnjala u mene?šalim se! ![]() |
|
![]() |
|
iako joj je sunce posudilo boju, ova ruža zaista mijenja boju. jednom cvate intenzivno narančasto, a slijedeći put joj je boja boja breskve. tako cijelo ljeto. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |