Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 245> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj što sam mislila na tebe "onu" noć i kako je kod tebe. Da ti se nije štucalo možda?
Vrtek je prekrasan i zbilja se ovako ni nevidi da su bile one "strašne" vručine prošli tjedan, izgleda da ste imali vrijedne čuvare.
I još pusa za najgazdaricu na forumu! Malo bi ih baš tako postupilo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Evo me draga opet kod tebe! Nadam se da si se lijepo odmorila unatoč tome što si imala brigu sa Fifijem
![]() ![]() A bravo i za vrijedne rukice koje su ga na povratku još malo "isfrizirale" za slikanje ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Uvijek me zadive sređeni vrtovi, ničega previše i sve na svom mjestu! Ja se još uvijek neuspješno borim s korovom, trava raste brže nego je uspijem čupati
![]() A Fifi je presladak, nadam se da je već i zdrav! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
jannette77 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 138 |
A što drugo reć nego PREKRASNO!!!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Situacija u vrtu i poslije GO odlična, evo ja i Niho malo razgledavamo vrtove i šaljemo ti pozdrave s toplaoga juga
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Nadam se da je Fifi dobro. Mi smo imali kokera Kikija i uvijek je bilo problema sa ušima. Kad bi vidio kapljice bježao je i skrivao se i nije se dao. Režao je, stavljali smo mu brnjicu da bi mu stavili kapi. Isto je radio i kad bi se približili veterinaru. On se uvijek smijao kad bi se pojavili s brnjicom, ali se drugačije nije moglo. A inače je bio tako miroljubiv i velika maza.
Vrt ste već sredili, pokosili, prekrasno je, zeleno |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivno!Kako Josipa reče sve pod špagu!Ja nikada neću uspjeti da naučim na takav red u vrtu.Uvijek mi je sve nabacano, svugdje i svašta!!
Uživat ću u tvom i drugim sređenim vrtovima na forumu! ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Situacija u vrtu je zaista jako dobro, kao da ste svaku večer dolazili doma i zalijevali vrt!
Sad treba samo lavandu porezati..............
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kako ti je sve uredno kao pod špagu.
![]() Ja moram na tome još učiti. |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Prekrasno Anaida !
|
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kao da ste bili prisutni,sve je u savrsenom redu,pusa za Fifija
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
anaida vrt izgleda super
![]() fifi je uho zabolilo u pravi čas ![]() i kiša vam je padala... blago vam se |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Evo me!! Lijepe moje djevojke, dragi moji dečki - evo mene natrag doma. Mi smo na polovici odmora imali malu intervenciju - Fifi se razbolio (upala uha) i mi smo ga odlučili uzeti sa sobom jer mu je trebalo svakodnevno više puta kapati kapi, a i teško je bolesnog peseka nekome ostaviti. Tako da vam je, na posljetku, ispalo da je mali car Fifi uživao s nama 5 dana na moru.
![]() ![]() Vratili smo se, pokosili i situacija je u vrtu ovakva -
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Noćas nam je padala kiša, ma nije kiša nego pljusak nad pljuskovima - i sve je osvježeno... Nije tako vruće, biljke su živnule, trava također a i mi, moram priznati. Ugodni je i vani i unitra!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Grahorica je posebna, kamenjar zaista prekrasno izgleda..
|
|
Dream as if you'll live forever , live as if you'll die today
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Navratila sam i ja malo i "uzburkala"malo svoje srce sa tvojim cvićem
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja sam opet svratila! Pa ljepša ti je (i to puno,puno) lavanda od moje, a ja,kao, na moru!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Šetam ponovo po već pregledanim stazicama u tvom vrtu i čekam nove slike
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Grahorica je za pet, to moram imati jednom!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Gdje si nestala? Jesi li još na moru?
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
nema te dugo draga moja anaida
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 134135136137138 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |