"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaktusiću, Medeku, Gio, Miro i Anaido hvala vam što ste me ponovno posjetili!divni ste!
![]() Medo, ja sam na bolovanju i idem na terapije zbog kičme i ruke. a što se korova i trave tiče, imam i previše. koliko mogu toliko radim. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Svašta ti imaš lijepoga, ali ja izdvajam, ovaj put, ovu čuvarkuću!
![]() ![]() Usput, imam osjećaj da bi mogli osnovati podgrupu na Cvijetnom, pod imenom, recimo: kičmoboljci
![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje RS i Bako, hvala na posjeti!
![]() Rs inače imam zdravstvenih problema(što i sama znaš) pa funkcioniram nekako. nedam se ja! sve stignem, iako puno slabijim tempom u odnosu na vas ostale! Bako nasmijala si me od srca svojom konstatacijom. ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Tatjana vrt ti je jako lijep a mačići slatki ko bomboni
![]() I ja bi izdvojila ko i Baka sliku sa čuvarkućama - savršenstvo boje i oblika, pravi izložbeni primjerci
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala ti draga Korijenkice na posjeti! nažalost neke biljčice koje sam jesenas i na proljeće sijala, nisu mi upće izašle. morat ću se najesen baciti u "žicanje"
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam skapirala da mi biljke (trajnice) najbolje uspiju kad ih sijem pred kraj osmog, do desetog mjeseca se lijepo razviju kad ih preselim u vrt, tamo prezime i na proljeće-ljeto već cvatu i krasne su |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
hvala draga na savjetu. neke biljčice sam sijala krajem osmog mj. i na jesen, ali od njih niti c, a kamoli cvijet. |
|
![]() |
|
jutros je svijetlo dana ugledao ukrasni slak
![]() lijepi dečki u punom cvatu ![]() ![]() a i ukrasni suncokret se sve više veseli suncu(nisam više uspavan) |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
O, Tatjana draga, po tvom cvijeću se uopće ne bi reklo da si bubana. Sve je lijepo, održavano, paženo i maženo. Svaka čast!
A Baka baš i nema pravo. Mislim da nam podforum "bolesnih" niš ne bi značio. Bolje da otvorimo onaj "zdravih", oni su (nažalost, kolko vidim) u manjini, i to velikoj! ![]() |
|
![]() |
|
draga moja Bigi, hvala ti što si "bacila" svoje lijepe okece na moje cveteke. znaš i sama da se trudim i nedam.fakat po mom ponašanju i otkačenosti
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo ti je cviće TaTjana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga Miro, najvažnije je da se nedam! od srca ti hvaLa na posjeti i toplim riječima. moram biti, iskrena, da "pikiram" na neke tvoje biljčice. baš sam prasica! voljela bih jako kada bi i tvoje cvijeće i ostalih djevojaka krasilo zagorske brijege i bilo fascinantno kao kod V
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Tatjana ne daj se ti nama! Ljudi kao ti daju volje i snage za ić dalje bez obzira na sve nedaće. Ja iz iskustva znam da ti i taj vrtek vraća puno energije i daje volje i snage za još pa samo tako nastavi. Slak ti je baš krasan
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Baš nešto razmišljam o bakinom prijedlogu. Za nas koji na leđima vučemo previše godina (mislim na baku i sebe) takvi problemi su za očekivati, ali za ostale to baš i nije normalno
![]() Gledam ovaj tvoj ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
dragi moji Medeku i Misty, velika vam hvala što nađete malo vremena posjetiti moj đumbus.
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Dobro receno dumbus ali je jako lijepo, cuvar kuce mi se jako svidja, maznem ti ga kad jednom dodjem.
|
|
![]() |
|
hvala ti Tanjić na posjeti od srca! ma, dobit ćeš čuvara, ne brini.
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
[QUOTE=TaTjana43]draga Miro, najvažnije je da se nedam! od srca ti hvaLa na posjeti i toplim riječima. moram biti, iskrena, da "pikiram" na neke tvoje biljčice. baš sam prasica! voljela bih jako kada bi i tvoje cvijeće i ostalih djevojaka krasilo zagorske brijege i bilo fascinantno kao kod V
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |