Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 78> |
Korisnik | |
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bome si ti dobro zalijevala,vrt ti je prekrasan!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Znas sta , necu da padnem u nesvest, hocu da iznajmim tog majstora bar na par dana da imam ovakve fotke. Kazes "nista spektakularno"
![]() A fotka koju je Misty izdvojila je mesto gde cu ne samo popiti kafu, nego i noc provesti ![]() |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovdje bih s užitkom popila kavicu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Joj Tija sve ti je lipo i ne znam zašto ta nota nezadovoljstva
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
meni uvjek pase svratiti u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tija, prekrasan vrt, cvijeće,a i vlasnica!!!
![]() |
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Tija, Tija puna si iznenađenja. Biljka je iz porodice Iridaceae, ali nije iris. Zove se Belamcanda chinensis. Mene zanima kakva će biti žuta, ali neće cvasti ove godine. Prema slici cvjet je veći i žut. Ovu još popularno zbog pjegavog cvijeta zovu Leopardblume (leopardov cvijet).
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Slike su lepeke!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ali ja ne vidim ništa kilavoga,cvijeće ti lijepo cvate a i rajčice će skoro biti za papati
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kod nas onako čist lijepo zahladilo, sreća da se jučer iskoristilo vrijeme za fotkanje, pa evo uživajte. Nije ništa spektakularno ali je moje.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovo je moje malo krasno iznenađenje u vrtu, cvijet mi je prekrasan i traje jedan dan. To sam dobila od Baka Bee i mislila da je iris, e pa sad molim ako može pravo ime jer sam ga zaboravila (ko je vidio uzet olovku i pisat kod Bee)
![]() Baka Bea glete kako mini-rajčicama paše kod mene, rastu ko lude
![]() A ovak ja izgledam kad skužim da mi je nešto "kilavo" u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Tija pisma je lipa,ali daj malo slika cvića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Cekam fotke
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
A sad nešto što želim imati u ovoj svojoj temi "skinula sam jer se skinuti dalo" iz naše teme Stihovi a djelo su mojeg/ našeg V.Đ. , a sve da lakše dočekate nove fotke.
Ponoćna kiša i plavi snovi
Ja budan sanjam dodire njene Njeno mi ime venama plovi U zvezdama tražim te oči snene. Stihovi lutaju kroz javu i sne Košmar od želja postaje mora Noćas ću opet sanjati te Dok noćne kiše ne otera zora. Želim da se kraj tebe budim Da moja postelja na tebe miriše, Želim da te noćima ljubim Dok vani padaju ponoćne kiše. Noćas od snova pišem ti ime I budan sanjam snove bez sna Po mislima lutaju želje i rime I jedna istina - da volim te ja... Ponoćna kiša lagano pada
Dodiri njeni u san se skriše Snovi o njoj su sreća i nada Svakoga dana volim je više. Tiho je ušla u moje vene I sada plovi u grudima mojim Srce mi kuca za oči snene I samo zbog nje na svetu postojim. Ljubav se krije u njenoj kosi Na usnama njenim sreća treperi Svaka me misao prema njoj nosi Srce sve više i više je želi. Svakoga trena više je volim I svaki stih za nju pišem Zbog nje sam srećan, zbog nje postojim Zbog njene ljubavi živim i dišem. Možda su ovo dvije ali meni prekrasno zvuči ko jedna, autore molim te ispravi me ako griješim.
|
|
![]() |
|
Hvala Misty i Andrea na posjeti, zbilja te dugo nije bilo, slikice budu ovaj vikend, valjda ćemo biti vrijedni.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Hello, evo i mene u tvoj vrt!!!
Predivno, ali imam jedno pitanje: Kad će vam biti opet dosadno da nas razveselite slikicama vrta? One iz zraka su me baš oduševile!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Jedva čekam nove fotkice
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Bako hvala još jednom na krasnim i poticajnim riječima.
Danas sam mislila puno toga napraviti a kad ono nije mi se dalo ništa, ali onda je "stigla inekcija" i krenulo je......da nam nisu došli gosti bilo bi i gotovo a sutra bi gledali fotke.......
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Stvar za divljenje je i u koncepciji vrta. Uredili ste ga zbilja kao mali parkić.
Vjerujem da se i drugi vesele novim fotkama koje će stići!
|
|
![]() |
|
Bako, bako a da znate koliko ja dugo nisam nešto radila u tom vrtu? I jučer konačno doslovno klečala puna tri sata, pljevila, rezala, prorjeđivala, pognojila i divila se nekim novim prvi put viđenim cvjetekima u svom vrtu (hvala Baka Bea). Sad mi još za sutra ostaje srediti ovu gredicu uz ogradu, pa će biti i novih fotki. Malo me bilo sram već same pred sobom.
Zbilja nemate pojma koliko smo sretni što imamo i taj mali vrtek. Jer dok se sjetim 10 godina podstanarstva u vrlo malo kvadrata i kako smo maštali o nečem takvom kad su bile vrućine a nemaš kamo navečer osim pred zgradu na užaren asfalt.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6263646566 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |