Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 245> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaida super ideja ovo sa lavandom!!
Želim tebi i tvojem mm zlatne ruke puno lijepih dana i uživanja u novoj, proširenoj terasi! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
osjecam miris
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Ti posudila ideju a bogme ću je posuditi i ja od tebe draga moja
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Ivna uz tebe sam u posudbi ideja Super ideja Anaida
![]() ![]() Moj cvijet cvijeta ,a sada če i tvoj
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Simpatična ideja s lavandom i kamenčićima! Odlično i zato jer se grančice lavande u vazi jako brzo počnu sipati.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ovi ukrasi sa lavandom su ti fenomenalni
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prije svega čestitke TM za završenu terasu, vidjet ćemo je uskoro u punom sjaju, nadam se!
A ne trebaš čekati jastučiće za lavandu, samo sveži snopić i objesi na vješalicu u ormaru, efekat je isti, ako ne i "jači" ![]() Što se tiče ukrasnih mirisnih teglica, lijepe su, originalne, ali ja sam to i očekivala od tebe! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima hvala na pohvalama za aranžmane, ovdje uvijek možemo naići na puno ideja, pa im samo dodamo osobni štih i eto nam ljepote! Dok vam ovo pišem ti su aranžmančići blizu mene i laptopa i predivno mi miriše lavanda... Ja ju zaista volim. Već sam kod Bergić napisala da imam svašta s tim lavandinim motivom - od ukrasa za kuću preko sredstava za čišćenje do eteričnih ulja...
Inače, kod mene 17 celzijevaca, padalo je jučer najmanje 5, 6 puta tijekom dana po pola sata i padalo je noćas dobar dio noći. Ja sam jučer, između dva pljuska, iskoristila oblačno vrijeme pa sam još zaliila biljkice tj. cijeli vrt pilećim gnojivom. Dovoljna količina kiše sigurno je već to gnojivo potjerala do korijena biljkica, pa vjerujem da će mi ubrzo pokazati kako su zadovoljne što sam ih "nahranila" prirodnim gnojivom.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kako vam zavidim na kiši i zahlađenju, šmrc šmrc, u nas je sparina
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim ima kod tebe uvijek nekih novost, terasa je super
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Boje mojih koprivica..
![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasne su ti, sve ih imam
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Divne koprive,tako vatrenih boja
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepe koprivice iako ja nisam njihov ljubitelj
|
|
![]() |
|
Hej, ljubiteljice lavande - ovako su ti kod nas spremali lavandu
![]() Htjela sam ti prije napisati, ali nisam znala kako bi ti objasnila, sad sam našla sliku pa će biti jasnije. Za ovo lavanda mora biti svježa, tamo gdje prestaju cvjetovi čvrsto povežeš, onda stabljike saviješ tako da cvjetovi ostanu unutra, povežeš nekom zgodnom trakicom. Staviš u neku posudu ili objesiš. Mirisat će dok je svježa, a i kad se osuši. |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovdje ima prekrasnih ideja!
Kažeš da si se ugledala na mene ali kako to uvijek biva učenica je nadmašila učiteljicu!
![]() ![]() Jako lijepo, baš mi se sviđa!
Nadam se da će nam dugo mirisati, posebice kad dođe duga zima!
|
|
![]() |
|
Hvala svima na lijepim riječima, a i na savjetima za lavandicu- Otok, baš je zgodno i posebno! I jako, jako prirodno a efektno! Probat ću nešto slično čim se malo sunčeko vrati u naš kraj, jer su nam ovi dani kišno-oblačni a znam da je lavandu bolje brati za sunčanih dana!
Danas - samo terasa! MM je bio vrijedan, inventivan i evo njegovih ruku rezultata. ja sretna i jako ponosna a Fifiću se jako sviđa što sad ima veći dio natkrivene terase jer nije baš ljubitelj kiše
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 111112113114115 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |