"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga Bako, hvala od srca na posjeti i komplimentima.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Sad sam se sama sebi nasmijala. Krenula ja put Zagorja, pa rekoh idem od str.20 i dođem do čuvarkuće i mislim : ma dok sve pogledam nju ću ponoviti! A kad tamo ja već bila i baš nju ponovila!
![]() ![]() No nakon toga one krasne ruže su ti jako lijepe, posebna boja.
A i ovo zadnje što Kontesa kaže da je jacobinia je lijep cvijet i neobičan!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
hvala ti draga Konty na pomoći!
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
mislim da je jacobinia
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
iznenadio me cvijet i njegov oblik, ali na moju veliku žalost ne znam što je.
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje Gio i TB, hvala vam što se odvojile malo vremena za moje cveteke.
TB, naravno da se vidimo! ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
ruze su ti lijepe.vidimo se.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bravo za pasifloru
![]() |
|
![]() |
|
drage moje Gogić i Konty, hvala na posjeti i komplimentima.
Goga, draga, ne sakrivam ja rojžice nego čekam da me još neka iznenadi svojom ljepotom. Konty, nadam se da pasifloru neću baš tak dugo čekati. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tanjek,,,bumo se načekale na cvijet pasiflora koje smo sijale
![]() slak je baš če če ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
kaj ja to vidim kod tebe.skrivaš ruže ,daješ nam ih na kapaljku
![]() i dalje budi vrijedna. ![]() pusa ![]() |
|
![]() |
|
hvala ti draga kaktusiću.!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepu ružicu imaš,bravo za pasifloru
![]() |
|
![]() |
|
bilo je puno kiše i nevremena u Zagorju, a trava "pošašavila".
pasiflora proklijala iz sjemena. jedv ![]() ![]() ![]() i ja sam ponovno razveselila svojim cvatom |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje Giop i Waterlily, tnx na posjeti! čekam da mi još neki cveteki procvatu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
draga moja, upravo tako! |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Tatjana, cvijeće ti je prekokrasno!!!!
![]() Ja isto naručivala graničice iz Decore! Sve cvatu već mjesec dana, šteta samo što cvijet traje jedan dan. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
TaTjana vec sam gledala ove Hemerokalise,koji prekrasan izbor
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1213141516 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |