Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 245> |
Korisnik | |
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oooo,mašala koliko lijepih poklona.Posebno onaj žuti hemerokalis.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
U kamenjaru sirotica i gazanija, kadulja, santolina.. Sve redom darovi naših forumašica (hvala Lantana, Otok, Smrčko, Mali kaktus....)
Molim vas cure, recite mi što mi je ovo niknulo u lončeku?? Ne mogu prepoznati,a sjeme sam isto dobila od nekog s foruma, stavila u zemlju i niknule su biljkice.
![]() I još vaših daraka
![]() Horti, ovo je tvoja ukrasna travica u mojem vrtu. Molim vas da mi ju isto tako prepoznate, kako se zove??
![]() Kaktusiću, ja opet cvatem! Tvoja graničica.
![]() Flavia - ja rastem, živ i zdrav u Međimurju! Tvoj clerod.... (komplicirano i duuuugačko ime predivnog drvca)
![]() Misty - rekla sam ti da ću sliknuti moje malene samonikle suncokrete... Evo ih.
![]() Darak Nate07 s kavice, suncokretić.
![]() Moja glicinija, lani s am dobila dvije tanke grančice.. Evo je sada! prava ljepotica, raste i buja.
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Cvijeće i vrt prekrasni kao i uvijek, ali Fifek mi je mrakačoza!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mali kaktus, Anastazija, Anči i Triša - puno lijepo vas pozdravljam!!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek guštam gledat tvoje panoramske slike, jer tu je savršen red i poredak i zelena travica, koj je tako osvježavajuća, a to je ono što ja nemam u svom dvorištu jer gdje bi onda bilo sve cvijeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vrt je kao i uvijek rascvjetan i prekrasan-svaka čast! Pozdrav Fifiju,tak milo gleda.
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako si mogla ne umiti Fifija,kad te tako umiljato gleda.
![]() Znači,moram uzeti škare u ruke i porezati lavandu.
Vrt ti je prekrasan kao i uvijek,lijepo si poslikala sjene,ali mi šapni kad se to sunce pojavilo kod tebe,pošalji ga i meni malo.
![]() |
|
![]() |
|
Nekoliko novih slikica.. Cvate mi darak naše Anči, desno. A sliknula sam ga s puzavcem kojeg sam isto dobila, tako da su u paru
![]() ![]() Lavandica je porezana, osušena i složeni su ukrasi od nje - a sada će ui novom kamenjaru kameleon doći do izražaja.
![]() ![]() ![]() Asparaguse je uvijek imala moja baka. Ja ih nisam do sada našla nigdje, a onda sam ovo ljeto u Rijeci naišla na iste. Evo ljepotana!
![]() Detalj s ograde..
![]() Sljez. Sjeme sam dobila od nekog s foruma.
![]() Dalije, rudbeckije, liatrisi - svi na jednoj slici.
![]() ![]() Smrčićini ljetni čempresi kod mene bujaju!
![]() A raste i cvate i grančica muškatle koju mi je Otok poslala.
![]() Moji lepi dečki - cinije.
![]() Neke malecke cvjećke, ne mogu se imena sjetiti, u mojem kamenjaru.
![]() A ova je djevojčica i maćuhicu pozvala k sebi.
![]() Cvate oleander.
![]() Igra sjene u mojem vrtiću.
![]() Cure i dečki - ja vas gledam, gledam fest!! Imam i trag suzica, nije me gazdarica za slikanje umila, baš je neka...
![]() I to je za danas sve...
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
|
|
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Draga Anaida svaka posjeta tvome vrtu me fascinira ,stvarno ti je sve prekrasno ne zna se koji dio je ljepši.
|
|
![]() |
|
Smrčko i Anastazija - i ja sam jučer primjetila da ne otvara sve slikice, a danas ih otvara!?? Ne znam, možda je do foruma - ako imate vremena pogledajte ih još jednom. Hvala vam, curice drage, na lijepim riječima!
Hanči - javim detalje o pločama na PP tak da ne reklamiram!
Anči - lijepa moja djevojko, uvijek me razveseliš kad dođeš!
Otok moja draga, hvala ti što si mi opet tu! Moraš jednom doći u moje međimursko more, moraš, moraš!! Gostinjska je soba spremna (u boji lavande su zidovi
![]() Rosa - da, svima nam je lavandica baš posebno draga! Evo mi i Springić javlja da će složiti neke lijepe aranžmane. Baš krasno!!
Katice - uvijek me veseli kad mi dođeš jer puno lijepih riječi pročitam. Javi m se adresom na PP, prosim te..
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Ja sam opet imala podužu šetnju, ali je zato užitak bio ogroman. I nakon puno pregledanih stranica ne mogu ništa posebno izdvojiti jer kod tebe je sve prekrasno i otoci i poluotoci i kamenjar i trava
![]() Nadam se da ova nočašnja kiša nije napravila dar-mar kod tebe, nego da je samo lijepo zalila biljkice
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasne su mi dalije crvena i bijela . Anaidice pozdrav !
![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kod tebe otoka i poluotoka kao u Jadranskom moru, ima i mediteranskih biljaka, o kamenju s mora neću ni pričati, morat ću ti poslati još malo morske soli (u nju se mogu staviti cvjetići lavande, pa se onda jedna šaka stavi u kadu, to je krasna kupka)
A nadstrešnica iznikla za čas, baš ste majstori |
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Ajme prekrasnih stvari sam se nagledala na ovih par stranica koliko me nije bilo!!!!!!!! Lavanda u staklenim vazama (mislim da ću i ja probat malo kopirat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
e super onda,budeš mi rekla kak se zovu te ploče...može? I meni bi trebalo tak nekaj
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Ni meni se ne otaraju neke slike , ali ove što vidim su baš lijepe i rasplesane
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Žao mi je kaj mi komp neće otvoriti sve slike , ali ove koje sam vidjela su sve super
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Sve je tako lijepo ,sareno i zaigrano,vidim i da nas ima puno koje volimo miris lavande imati i kroz citavu godinu a ne samo za ono vrijeme koje nam cvate u nasim vrtovima
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 128129130131132 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |