Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stvarno ti je sve prekrasno, ukusno i lijepo. bravo za tvoj topli dom.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Zvjezdana ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Wau teak super jeeeee!!!
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Da draga to je već malo punoljetna beba. |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Pa i ja tvrdim da ima još mjesta, ali Andrea me stalno pita kud to sve trpam, pa evo da pokažem, a uz ovo pokazano imam još 4 sobe i još jedan hodnik, podrum i ljetnu kuhinju i.... i.... svuda je situacija takva ili još natrpanija, ali danas nisam raspoložena za slikanje.
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
TeaK jel na prvoj slici,lijevo od dracene,ona "beba"kaj je "mama" kod mene
![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() Dok MM počne o tropskoj klimi ili da ima mjesta ako koji namještaj bacimo van onda samo maknem biljke iz dnevne sobe(obično u kupaonu na tuširanje) pa kad uleti u praznu sobu odmah se predomisli
![]() |
|
![]() |
|
Budući da me često pitate kud mečem svo cvijeće koje kupim i nabavim odlučila sam vam pokazati dijelić mog doma;
ovo je moja dnevna soba ![]() ![]() ![]() pogled iz dnevne u kuhinju ![]() ovo je jedan čoškić mog malog hodnika ![]() a ovo jedan u spavaćoj sobi (ne gledati neobrađene rubove oko prozora - još nije došlo na red za popravak) ![]() a da ne bude previše, samo ću napisati da mi je u svakoj prostoriji u kući tako ili još malo više. Nadam se da nisam pretjerala, ali obečala sam nekome pa evo i pokazujem. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 567 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |