Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 245> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga anaida samo ti stavljaj sličke da možemo guštati
![]() koprivice su baš lijepe šarene i zaljubila sam se ove godine u njih.... ma cijeli vrtek je če če ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
drage Mali kaktus, Lora, Goga, Blanka, Hoya, Horti i Kontessa - ne samo da vam zahvaljujem nego vam se i sikreno radujem svaki put kad me posjetite!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Koprivice izgledaju za nepovjerovati
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
sve ti je lijepo, ali najviše me oduševio kamenjar, prelijep je!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Sve ti je lijepo kao i uvijek !
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
makar nisam uspjela sve vidjeti ( ne otvaraju mi se slike ) ovo što jesam je vrijedno divljenja, još uz muziku koju slušam, prava sinfonija, Koprive kao da plešu
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Stvarno prekrasan vrt!!!
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ono u tegli i meni liči na albiciju.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala vam cure na lijepim riječima.
Smrčko, što se kopriva tiče - zlata vrijedan savjet mi je dala naša Ivna - rekla mi je da obavezno trgam cvjetiće koprivicama jer su ti cvjetići mali i neugledniji od predivnog lišća. Ja tako redovito radim i mislim da su zato tako bujne i grmolike.
Antonija i Anči - drago mi je da ste me posjetile i lijepe vam pozdrave šaljem!!
Mari - šteta što ti se ne otvaraju sve slike, i mani nekad zna biti tako.. Ali ponekad drugi dan mogu vidjeti one koje prethodni nisam. Tko zna, valjda je do internetskih veza ili do imageshacka preko kojeg ja stavljam slikice na forum...
Lilly i Anastazija - puno vam pozdrava šaljem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
draga anaida,dvorište ti je predivno,izdvajam kamenjar
![]() ![]() ![]() "sve što vrijedne ruke dotaknu,to i pozlate"
|
|
![]() |
|
Vilmač - hvala ti!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Anaida
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
sjajno ti sve izgleda! salix mi se jako sviđa!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Ma ja kod tebe ne mogu izabirati šta valja a šta ne -kod tebe je ko u rajuuuuuu KRALJICE
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
E pa da znate da ste me baš razveselili svojim porukicama i pohvalama!! Hvala vam, od srca, što ste tako pozitivni i što mi rado dolazite u vrtić u kojem vas pak ja jako rado ugostim!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pogled preko ograde.
![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kod tebe je lijepo kao i uvijek,izdaleka vidim pkave teglice s lobelijama,a ukrasni slak se lijepo penje po ogradi
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prva slika mi je posebno lijepa
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ovaj tvoj zid u kavezu je ko stvoren za slak, baš se ima kuda penjati.
Raste trava zelena, zelena, zelena.... i puno šarenog cvijeća |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 115116117118119 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |