maslina55-što radim kad ne radim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 54> |
Korisnik | |
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dadica,mumica i šabica baš,baš sam vesela,hvala
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj koje prekrasne stvari, onaj okvir 2 u 1 je fenomenalan, bravo baš si prava majstorica
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
malo sam zanemarila forum.
nisam stigla, a nisam htjela baš baz ikakvog komenatara pregledati galerije. sad ću po malo uživati u galerijicama. odušavljena sam svim u tvojoj galeriji morsdki motivi su predivni i neponovljivi u tvojoj izvedbi, sve je podjednako predobro tako da ne mogu ništa posebno izdvojiti. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Prekrasni su ti radovi...obožavam mediteranske motive!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Hvala ElzaBuba,KIKA 56!!!
Skraćujem vrijeme do odlaska ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
-draga maslina55 čestitam na prodaji i zaradi,svaka čast,sve me oduševilo
|
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Bilo bi čudo da nisi prodala, jer sve ti je prelijepo.
Samo za usporedbu, bila sam nedugo u Švici i naravno, uvijek prvo prošnjuham gdje ima salvete i u jednom dućanu ugledam omanji tanjur sa ribicama, jeste da je lijep, ali ništa u usporedbi sa stvarima koje vidim na našem forumu.
Cijena 50 franaka, to je oko 250 kuna.
Tanjur je skroz jednostavan, nalijepljeno nekoliko ribica i jednobojna podloga, a za većinu naših radova teško nađeš kupca i još si sretan da pokriješ materijal, ali mi to svakako radimo iz ljubavi, zar ne?
Salvetu sa ribicama sam kupila!
|
|
![]() |
|
Sad ozbiljno,potrudila sam se fotkati jer večine stvari više nema kod mene.Nije mi ni bila namjera ove godine prodaja ,samo uređenje malog ateljea(trenutno u kominu) al poklonila sam jedan od mojih satova u novootvoreni dućančić sapuna od maslinovog ulja koji drže moji prijatelji a oni su opet svakog tko se interesirao slali meni i tak , na crnjaka,kak sam sa pola sela rodbina to su uglavnom oni i pokupovali jer ih mnogo živi po Americi i Australiji puca ih nostalgija na ulje i masline i more ofkors!
Veliki dio nisam stigla ni poslikati al prala me ona logika,ja mogu sebi uvijek napraviti a oni idu i tko zna kad će opet...bla,bla ,šmrc...puno sam i poklonila i sad nemam ništa ali imam cijelu godinu pred sobom da napravin sve ponovno.I imam slike...i love za materijal! |
|
![]() |
|
mumica , Elza Buba , OTOK , sarita banana , Primavera , Biljana 59 , caca5 hvala za posjet i divne komentare a tebi ,maredelmare ,moram reći da pretjeruješ
![]() ![]() I tko mi to govori, netko onaj tko , čega god se takne , uspjeva... ![]() ![]() Tim više sam počašćena i zahvaljujem , pivo ne volim ali zato... ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja ne znam šta bi rekla!
Kod ove masline uvik nešto nezanimljivo, dosadno,...ma to se više ne može gledat-strašno, strašno! ![]() ![]() A sad ozbiljno: koliko ti mašte imaš ja se ne mogu isčudit ![]() je zaista više suvišno ponavljat koliko je sve što napraviš ne dobro, nego savršeno. ![]() Jednostavno obožavam tvoju galeriju-zaista iskreno! Ali, ajme meni, ja ću harakiriiii naaapraviiiittt!!!! ![]() Tvome se nivou jednostavno nemoguće približit. ![]() Svi mi napredujemo i učimo kroz tuđe i svoje radove, ali ti ipak spadaš u one posebne koji su bili u prvom redu kad je Bog ovaj talent dijelio. A ja, kako kasnim inače, tako sam i tada,pa se nisam uspila progurat do prvog reda ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
caca5 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2010 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 608 |
Ovo je zaista superrrrr! Svaka cast
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
olivo draga,svojim radovima si mi uljepsala dan.. divno.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Odlično!
Prekrasni morski suveniri |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
I ja na odmoru, ponekad se priključim i obavezno pogledam šta ima kod tebe novo i uvijek se iznova oduševim
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
joj koliko predivnih radova, jednostavno sam ostala bez teksta, ma sve je prekokrasno
![]() |
|
![]() |
|
...i jedna zaostala vrečica s lavandom
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 54> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |