Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 166167168169170 226> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tweety ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 529 |
Ajde, je, stvarno ti je lijepo cvijece:) Sto se tice, kome ces ti sta rec...ipak on mora bit na mojoj strani, po sluzbenoj duznosti..hehheheee
|
|
Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter, and those who matter don't mind..
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() a tebi je bilo dobro, vidi se kako si se nova vratila ko poletarac ![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e draga moja ja malo virnula i ostala bez daha, ma da mi je barem te sve slikice pa da ih poredam po zidovima i uživam i u kući u tim raskošnim bojama ma barem par cvjetova premjestit u moj vrt ma,ma nemogu ni kazat kako sam oduševljena ,svaka čast
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Eh, što si navalila s tim slikama
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
E pa Niho stvarno su ti lijepe te tvoje biljčice!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Draga Niho,imaš lijepe okviriče i još lijepše cvećke na njima
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
evo svratila sam sta sam propustila...uf lantane su preslatke
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Što je tu lijepo, ili preslatko, ma dajte molim vas - jedan cvijet slaka, dva cvijeta dragoljuba, jedan ipol cvijet lantane, neki komadići oleandra, ma daj Niho prestani više sa slikama, stavi nešto što stvarno cvjeta
![]() ![]() ![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
Idi malo kod Giooe da vidiš što je cveće. |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
niho,nasa Trisa bockalica.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 166167168169170 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |