Moja kuća - moj mali raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cvijeće ti je stvarno prekrasno, reci mi je si li i ti odmalena počela s cvijećem kao tvoja kćer? Divno je da si i nju "zarazila" ljubavlju prema cvijeću!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Arwen ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2007 Status: Offline Bodovi: 1192 |
TeaK, tek sad vidim sve ovo......... prekrasno je
![]() svaka čast! i ja sam se pitala gdje slažeš svo to cvijeće što ga dovlačiš doma ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Pa, ja bum došla po ono što nisi pokazala!!!!
![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Rekla si doći po njih....., a ja ti još nisam sve pokazala ![]() |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Ljubice baš predivno izgledaju!!! Sačuvaj koju i za mene!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Hvala, hvala
Pa Triša moglo bi se reći da je i biblioteka.... Cvijeće i knjige su mi strast. Obožavam ih naprosto..... |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Prekrasno, pa kod tebe je cijeli botanički vrt, a čini mi se da je i biblioteka.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
A evo još malo detalje koje do sada nisam pokazala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
A budući da je danas Valentinovo MM me je obradovao s dve knjige (stavila u literaturu)
i naravno ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Branka ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3031 |
hej hej ... da se i japridružim čestitkama stvarno ti je dom prekokrasan, svaka čast a cvijetići su ti da padneš u nesvijest,.
![]() |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
prekrasno je
|
|
AB100
|
|
![]() |
|
Malo detalja iz sobe moje kćeri
![]() ![]() ![]() a gdje su ljubičice otkriti ću Andrei neki drugi put. ![]() |
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
Teak, pa ovo je predivno
![]() |
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
TeaK
Svaka cast prelijepooooooo |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
TaaK pohvale za tvoj mali raj
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prozor i sobu gdje su ljubičice nisam ni slikala, a i prozor u dnevnoj je pun ljubičica samo se od zavjesa ne vide. |
|
![]() |
|
Uspjela sam!!! Baš se tome veselim!!! Pa, znaš da ja volim slikice!!!! ![]() Super ti to sve izgleda!!! Ali, vidim da nema onoliki broj ljubičica, kao na samoj temi!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ma još kad bi se ja kužila u fotomontažu to bi bilo super. Ja to ovako kako je i gotovo, a i slikano je naveče uz svijetlo.
Zimski vrt???? I ja bi to , ali neznam gdje i s kojim kunicama, malo mi je to preveč para. Ja bi radije jedan lijepi staklenik vani i to ne preveč velik, mali 6-10 kvadratića. |
|
![]() |
|
miha-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1099 |
TeaK, slikice su super. Dobro je da ne tražiš muža da ti napravi zimski vrt.
![]() ![]() Zašto malo ne posvijetliš slikice dok su ti na kompu? Ovak dosta tamno djeluju. |
|
...štihača je zakon...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |