Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 203> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Kad god navratim, oduševim se lijepotom tvog vrta-hacijende. Sve je prekrasno od cvijeća, grota, stazica, zidiće..... Uredno, posloćeno sa stilom, ma za 10
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasna okućnica, prekrasno cvijeće! ljubomoran sam na te serpentinaste vrtove, tek da znaš!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
ja opet malo svratila i stvarno sam uživala -legendo mojaaaaa
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Korjenko slikice
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hay curke i dečki, baš volim kad ste mi u obilasku
![]() Danas osim kupanja, malo sam i vrtlarila..... na red su došle perunike jer sad je vrijeme da se ih presađuje pa sam stare malo prorijedila, pošišala i neke preselila, pošišala sam i suhe cvjetove od kuša (kadulje) i baš sam zadovoljna jer je sad puno urednije.... MM se uhvatio kosilice ali je na pol livade nestalo benzima pa nastavak slijedi sutra....
A sad da previše ne filozofiram stavljam slike aliiiii stare barem 10 dana
![]() Da krenem sa hortenzijama
![]() ![]() ![]() ![]() Oleander
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Rudbeckia ![]() Echinacea purpurea
![]() Echinacea "Sundown"
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Cinije ![]() Cinija pepermint
![]() Liatrisi lila i bijeli
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Dalije
![]() ![]() ![]() Suncokret buco
![]() Noćurak niski
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ukrasna trava od Bergenije, svaki dan je sve veća i bujnija
![]() ![]() Budleja
![]() Lantane
![]() Agapantusi
![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Margarete bijele
![]() Fuksije
![]() ![]() Slak i graničica
![]() Taj isti slak (Jagodin) samo u cvatu, imam ga prvu godinu ali me je oduševio i to mi je sad stalna postava za ovu brajdicu
![]() ![]() ![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
I to bi bilo to .... a sutra kad se probudite uz prvu jutarnju kavu lijepo navratite, prošećite i uživajte
![]() Svima veliki pozdrav i lijepo nanajte
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Korjenko sve ti je tako uredno i lijepo da imam dojam da si cijeli dan u poslu na hacijendi ....
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Jeee, slikice naše Korjenkice!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Korijenčice, volim kako ih ja zovem džumbus vrtove
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
upravo tako,prva jutarnja kava i setnja kroz tvoj divan vrt
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Kad budeš imala pelciće svoji rudbekija i ehinacea stajem ured, predivne su
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
super ti je cvjetne dio hacijende
![]() bilježim se sa štovanjem, spremi sjeme od buce ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 102103104105106 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |