Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 42> |
Korisnik | |
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Seni za tvoje rascvjetane grmove
![]() Predivno mora biti u prirodi, takvi rascvjetani ogromni.... jer ni ovaj drugi ne izgleda baš mali.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovaj grm ceanotusa me svaku godinu obara s nogu!
Da Bog da i druge godine bude još ljepši i cvjetniji (ako je to uopće moguće)!
![]() Za nas neznalice možeš napisati i naziv tvog ljepotana na samom vrhu ove stranice( imena grmova mi nisu najjača strana)
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivna je tvoja rascvjetana šumica
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
tek sam sad otkrila tvoju rascvjetanu stranicu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Seni,drago mi je da si opet tu sa svojim predivnim grmovima!
|
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Seni kako je prekrasan onaj plavi grm.Stvarno me oduševio.
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ovaj plavi grm me ostavio bez daha.Jesam ja dobila od tebe ovaj plavi zvončić?Predivan je.Mogu li se ogrebati za sadnicu ljubičaste budleje?
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Kiki-ko?, plavi zvončić dobila si od Natalije. Budleja se u rano proljeće drastično oreže, na dvadesetak cm, tako da sad nema reznica za sadnju. Bit će ih tek sljedeću zimu jer se zakorjenjuju drvenaste reznice.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super Seni, plavilo me oduševilo, prekrasan grm.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Nisam prvi put u tvom vrtu, ali je prvo javljanje. Znam samo da sam ga zapamtila po veličanstvenim cvjetnim grmovima. I taman kad pomislim: To je sigurno sve od Seni!, ti nam pošalješ sliku ovog prekrasnog plavog grma. Gledam sliku, a iz dubine duše čeznutljiv uzdah.
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Najprije, hvala svima na lijepim riječima o mom vrtu. Nisam se dugo javljala jer u mom vrtu nema ove godine novog cvijeća. Ne želim vrt pretrpati, sviđa mi se ovakav kakav jest. Ipak, evo par slika.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepo si to poslikala
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
koliko prekrasnih grmova u jednom vrtu
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
kalistemon je
![]() ..kad budeš imala "viška", pa da ne pretrpavaš, znaš tko će udomiti ![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Callistemon je neodoljiv. Ne znam je li zanimljiviji oblik cvijeta ili njegova boja.
|
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Seni prekrasan vrt imaš .
Pokraj tebe sam se zaljubila u lantane !
Možeš li nam molim te staviti nove slikice iz tvoga vrta
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
tvoj vrt je ocaravajuci
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |