Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimi budem ti popodne postavila fotke kako je "ispitivanje rasporeda" kod mene izgledalo prošle godine.....
"plavi anđeli" su Encian, a nisam baš neki ljubitelj "plave" boje ja sam ti više orijentirana na "bilu" boju pa valjda zato
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
upravo sam prošvrljala tvojim stranicama prekrasno je vidjeti kako se vrt mijenja iz dana u dan i sama već nekoliko godina učim na greškama...i sam taj raspored kad imaš mnogo cvijeća teško je uskladiti...ovi plavi anđeli su zapravo koja vrsta nisam još vidjela...inače plava boja slabije prevladava u vrtu
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Fotograf mi je jučer bio preumoran za foto session i ništa od fotki tak da budu navečer.
Misty a znaš da ih nismo tak namjestili, to su si tak sami složili glavice.
Voki, nadam se da
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Hoćemo slike, hoćemo slike!!!
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a slike?ajde daj da uzivamo
![]() |
|
![]() |
|
Hoya i ja se nadam da je još živ, ali ovo što sam danas ujutro vidjela nije baš obečavajuće. A "suza" ja sam ti cijela romantična
![]() Dada još mi itekako slijedi ogroman dio posla u jednom dijelu vrta ali taj posao ostavljam za neka bolja vremena. Hvala na pohvalama.
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Znaš da tvoj vrt pratim od kad si ga počela uređivati i mogu samo reći da si napravila ogroman i uspješan posao. Cvijeće ti je prekrasno, izgleda zdravo i vidi se da si uložila puno truda u sve. Pusa!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Znam Tija te stihove, ali mi ih je fora vidjeti u tvom vrtu. Jednostavno su upotpunili dojam! Pa i suza se nekako uklapa, tek radi romantike. Citiysus je možda ipak živ, budi strpljiva!
|
|
![]() |
|
Hoyči, znam ja da si ti tu isto tako sam ja i kod tebe, skoro pa dnevno.
Vrtek je fakat postao mala đunglica sve lijepo i krasno ali danas sam pustila suzu. Moj krasni prekrasni Citysus se posušio preko noći, nemam pojma što mu je. Sve se pošušilo i sad danas nisam imala srca ga ni pipnuti da vidim da li je unutra "živ".
A pjesmice nisu moje......ne volim se kititi tuđim perjem a i nebi bilo fer jer su djelo mojeg najdražeg forumskog stihoklepca Vokia (svestran dečko, htjela bih jednom da izda knjigu). Ova "Baš ti lijepo stoje suze" je pjesma uglazbljena i pjeva je Hari Mata Hari http://www.youtube.com/watch?v=GKev3Z1154w.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Danas ću ipak ostaviti trag jer i ja spadam u one koji su puno češće tu nego li se čini.
Lani ti je vrt bio lijep, ali mi se ove godine više sviđa, više je po mom guštu. Prava umjetnost!
E da, i fora su mi tvoje pjesmice. Baš si lijepo zbigecala temu!
|
|
![]() |
|
mojeg ( brzopletost )
|
|
![]() |
|
friške fotke mojek vrteka dolaze večeras ili sutra ujutro, inače ništa se posebno ne radi a bormeš ni kupuje kod mene ........ sve su to blagodati Trajničarstva
|
|
![]() |
|
Sve je u svetu greška.
I ovaj svet je greškom stvoren. Međutim, čovek je idealno stvorenje i on nikada ne greši. Čovek će za svoje vlastite greške uvek pronaći krivce i za svoje propuste optužiće druge. Jedino je nezgodno ako se tada niko ne nađe u njegovoj blizini, No i tada će čovek optužiti sudbinu, jer: Čovek je idealno stvorenje koje nikada ne greši. ......nisam bezgrešna, oprosti mi........
|
|
![]() |
|
Mari ma vjeruj mi prepoznala bi me i u mraku......
Netko mi je za ovu fotku napisao nešto poput da mi dobro stoji sjetan pogled, a mene je to odmah sjetilo na ovu pjesmu;
BAŠ TI LIJEPO STOJE SUZEZauvijek da odem, to ne mogu, Tebi se vraćam, k'o starom razlogu. Zatvorim oči, jer poznam taj put, Ne bojim se, ali drhtim k'o prut. Valovi, noćas mjesec slomit' će, Dolazim, jer volim te i previše. Baš ti lijepo stoje suze, ali nemoj plakati, Zašto bisere u blato, noćas bacaš ti. Kad bi kiša bila tiša, ti bi čula korak moj, Kao nekad, kad sam bio tvoj. Zauvijek da odem, to ne mogu, Tebi se vraćam, k'o starom razlogu. Život je vjetar, a čovjek je list, Nitko na kraju ne ostane čist... |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
na svakoj slici si drukčija, sad više nisam sigurna da bi te prepoznala da te vidim uživo!
![]() ali ovdje prava prirodna ljepotica ..a cvijeće je krasno! |
|
![]() |
|
Hvala ti i samo navrati opet
|
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
Draga Tija evo malo i mene u tvom carstvu oduševljena sam i da znaš da ću opet navratiti pusa !!!
|
|
![]() |
|
Gogiću ma ja sam ti sva nježna
![]() ![]() Springy hvala ti od srca na "posjetu".
|
|
![]() |
|
springy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 05 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 447 |
Slike su predivne, cvijeće i fotografija laskaju si međusobno!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |