Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 12:53
Mimi budem ti popodne postavila fotke kako je "ispitivanje rasporeda" kod mene izgledalo prošle godine.....

"plavi anđeli" su Encian, a nisam baš neki ljubitelj "plave" boje ja sam ti više orijentirana na "bilu" boju pa valjda zato Wink
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 10:50
upravo sam prošvrljala tvojim stranicama prekrasno je vidjeti kako se vrt mijenja iz dana u dan i sama već nekoliko godina učim na greškama...i sam taj raspored kad imaš mnogo cvijeća teško je uskladiti...ovi plavi anđeli su zapravo koja vrsta nisam još vidjela...inače plava boja slabije prevladava u vrtu
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:47
Fotograf mi je jučer bio preumoran za foto session i ništa od fotki tak da budu navečer.

Misty a znaš da ih nismo tak namjestili, to su si tak sami složili glavice.

Voki, nadam se da Wink znači ono što mislim da znači
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:22
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Gledaj ti ovo!

Kao tri umorna plava anđelčića, koja su naslonila svoje glavice na kamen da malo otpočinu.

Baš takva misao se nametnula i meni..
Time is something you can never get back..
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:17
Hoćemo slike, hoćemo slike!!!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:57
a slike?ajde daj da uzivamo
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:48
Hoya i ja se nadam da je još živ, ali ovo što sam danas ujutro vidjela nije baš obečavajuće. A "suza" ja sam ti cijela romantična Smile

Dada još mi itekako slijedi ogroman dio posla u jednom dijelu vrta ali taj posao ostavljam za neka bolja vremena. Hvala na pohvalama.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:16
Znaš da tvoj vrt pratim od kad si ga počela uređivati i mogu samo reći da si napravila ogroman i uspješan posao. Cvijeće ti je prekrasno, izgleda zdravo i vidi se da si uložila puno truda u sve. Pusa!
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 22:09

Znam Tija te stihove, ali mi ih je fora vidjeti u tvom vrtu. Jednostavno su upotpunili dojam! Pa i suza se nekako uklapa, tek radi romantike.

Citiysus je možda ipak živ, budi strpljiva!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 20:59
Hoyči, znam ja da si ti tu isto tako sam ja i kod tebe, skoro pa dnevno.

Vrtek je fakat postao mala đunglica sve lijepo i krasno ali danas sam pustila suzu. Moj krasni prekrasni Citysus se posušio preko noći, nemam pojma što mu je. Sve se pošušilo i sad danas nisam imala srca ga ni pipnuti da vidim da li je unutra "živ".

A pjesmice nisu moje......ne volim se kititi tuđim perjem a i nebi bilo fer jer su djelo mojeg najdražeg forumskog stihoklepca Vokia (svestran dečko, htjela bih jednom da izda knjigu). Ova "Baš ti lijepo stoje suze" je pjesma uglazbljena i pjeva je Hari Mata Hari http://www.youtube.com/watch?v=GKev3Z1154w.
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 14:09
Danas ću ipak ostaviti trag jer i ja spadam u one koji su puno češće tu nego li se čini.

Lani ti je vrt bio lijep, ali mi se ove godine više sviđa, više je po mom guštu. Prava umjetnost!
E da, i fora su mi tvoje pjesmice. Baš si lijepo zbigecala temu!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:55
mojeg ( brzopletost )
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:48
friške fotke mojek vrteka dolaze večeras ili sutra ujutro, inače ništa se posebno ne radi a bormeš ni kupuje kod mene ........ sve su to blagodati Trajničarstva
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Kolovoz 2010 u 13:44
Sve je u svetu greška.
I ovaj svet je greškom stvoren.
Međutim, čovek je idealno stvorenje
i on nikada ne greši.
Čovek će za svoje vlastite greške
uvek pronaći krivce
i za svoje propuste
optužiće druge.
Jedino je nezgodno ako se tada
niko ne nađe u njegovoj blizini,
No i tada će čovek optužiti sudbinu,
jer:
Čovek je idealno stvorenje
koje nikada ne greši. 

......nisam bezgrešna, oprosti mi........
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 13:16
Mari ma vjeruj mi prepoznala bi me i u mraku......

Netko mi je za ovu fotku napisao nešto poput da mi dobro stoji sjetan pogled, a mene je to odmah sjetilo na ovu pjesmu;

BAŠ TI LIJEPO STOJE SUZE 

Zauvijek da odem, to ne mogu,

Tebi se vraćam, k'o starom razlogu.

Zatvorim oči, jer poznam taj put,

Ne bojim se, ali drhtim k'o prut. 

Valovi, noćas mjesec slomit' će,

Dolazim, jer volim te i previše.

Baš ti lijepo stoje suze, ali nemoj plakati,

Zašto bisere u blato, noćas bacaš ti.

Kad bi kiša bila tiša, ti bi čula korak moj,

Kao nekad, kad sam bio tvoj. 

Zauvijek da odem, to ne mogu,

Tebi se vraćam, k'o starom razlogu.

Život je vjetar, a čovjek je list,

Nitko na kraju ne ostane čist...

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 12:59
na svakoj slici si drukčija, sad više nisam sigurna da bi te prepoznala da te vidim uživo!

ali ovdje prava prirodna ljepotica
..a cvijeće je krasno!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 12:11
Hvala ti i samo navrati opet
Na vrh
forzicija2005 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 826
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje forzicija2005 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 10:28
Draga Tija evo malo i mene u tvom carstvu oduševljena sam i da znaš da ću opet navratiti pusa !!!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Srpanj 2010 u 10:09
Gogiću ma ja sam ti sva nježna Wink, al tamo gdje udarim više ni trava ne raste.......samo cvijećeSmile.

Springy hvala ti od srca na "posjetu".

Na vrh
springy View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 447
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje springy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Srpanj 2010 u 22:03
Slike su predivne, cvijeće i fotografija laskaju si međusobno!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.