Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hoya i ja se nadam da je još živ, ali ovo što sam danas ujutro vidjela nije baš obečavajuće. A "suza" ja sam ti cijela romantična
![]() Dada još mi itekako slijedi ogroman dio posla u jednom dijelu vrta ali taj posao ostavljam za neka bolja vremena. Hvala na pohvalama.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
a slike?ajde daj da uzivamo
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Hoćemo slike, hoćemo slike!!!
![]() |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Fotograf mi je jučer bio preumoran za foto session i ništa od fotki tak da budu navečer.
Misty a znaš da ih nismo tak namjestili, to su si tak sami složili glavice.
Voki, nadam se da
![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
upravo sam prošvrljala tvojim stranicama prekrasno je vidjeti kako se vrt mijenja iz dana u dan i sama već nekoliko godina učim na greškama...i sam taj raspored kad imaš mnogo cvijeća teško je uskladiti...ovi plavi anđeli su zapravo koja vrsta nisam još vidjela...inače plava boja slabije prevladava u vrtu
|
|
![]() |
|
Mimi budem ti popodne postavila fotke kako je "ispitivanje rasporeda" kod mene izgledalo prošle godine.....
"plavi anđeli" su Encian, a nisam baš neki ljubitelj "plave" boje ja sam ti više orijentirana na "bilu" boju pa valjda zato
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kako je to izgledalo?
|
|
![]() |
|
Gioiaa pa sječaš se kad sam povadila sve biljke i radila novi raspored? Dok je to ovako izgledalo
![]() ![]() da bi ove godine to bilo ovakvo kakvo je
|
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Mačak je poseban
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...bez brige takvih situacija sam imala već više puta...već mi je muž rekao da nisam premještala sve te godine imala bih već đunglu oko kuće...ali što mogu kako se vrijeme odmiče uvijek vidim nešto što mi ne odgovara pa malo promjenim. Ovo jezero trenutno koje si vidjela je zapravo treće po redu...ENCIAN se nabavlja kao lukovica? Nisam ni ja ljubitelj plave boje kad je u pitanju uređenje interijera ali kod cvijeća mi je prekrasna
|
|
![]() |
|
Mimi ovako što Encijana tiče;
Encijan je trajnica voli sunce, a može uspjevati i u laganoj sjeni. Vrste koje cvatu u proljeće trebaju vapneno tlo, a one koje cvatu u jesen i kasno ljeto traže kiselo tlo. (Baka Bea ako sam što krivo napisala znate što Vam je činiti)
Promjene, volim promjene u dvorištu, vrtu, kući, a opet neke druge promjene, teško se privikavam na njih.
Mimi, kad sam o plavoj i "biloj" boji pričala mislila sam na naše nogometne klubove
![]() Željka moj Mikica ima jako dugu dlaku pa još bucmastije izgleda
![]() |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
jaaaaaj kako je slatkiiii...al bi ga izgnjavila
![]() Imam i ja mačiće, svih vrsta, boja i dezena... baš volim ta mala bića... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mikica je pravi slatkis
![]() i mene ceka slicno preuredjivanje,al ne vjerujem da cu zavrsiti na jesen. |
|
![]() |
|
Željka i Gioiaa Miki je slatkica ali i "čudna" maza, voli se maziti ali niti slučajno u nečijem krilu, ne voli se čuvati i nikad ne spava u nečijem krilu.
A što se preuređenja tiče, draga moja kod mene je bio problem tih par kvadrata srediti a kamoli ne takav posjed kakav ti imaš Gioiaa, preporuka s moje strane napravi dobar nacrt prije svega.
|
|
![]() |
|
zato i necu sve zavrsiti...radicu dio po dio
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bilo kakav nacrt je dobar nacrt.......jer ja ga nisam imala uopće.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Mačak je sladak, ali ti si mi ipak ljepša, divna slikica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijep je, kao i tvoj vrt draga!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Kako je sladak taj tvoj mačor, hehe. Buconja bundasti! Prekrasan je. Pravi ukras u tvom rajskom vrtu.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1516171819 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |