Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 78>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:48
Hoya i ja se nadam da je još živ, ali ovo što sam danas ujutro vidjela nije baš obečavajuće. A "suza" ja sam ti cijela romantična Smile

Dada još mi itekako slijedi ogroman dio posla u jednom dijelu vrta ali taj posao ostavljam za neka bolja vremena. Hvala na pohvalama.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 07:57
a slike?ajde daj da uzivamo
Na vrh
voki View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4264
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje voki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:17
Hoćemo slike, hoćemo slike!!!
život je bajka koju sami pišemo...
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:22
Originalno poslano od člana mali gogo mali gogo napisao:

Gledaj ti ovo!

Kao tri umorna plava anđelčića, koja su naslonila svoje glavice na kamen da malo otpočinu.

Baš takva misao se nametnula i meni..
Time is something you can never get back..
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 08:47
Fotograf mi je jučer bio preumoran za foto session i ništa od fotki tak da budu navečer.

Misty a znaš da ih nismo tak namjestili, to su si tak sami složili glavice.

Voki, nadam se da Wink znači ono što mislim da znači
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 10:50
upravo sam prošvrljala tvojim stranicama prekrasno je vidjeti kako se vrt mijenja iz dana u dan i sama već nekoliko godina učim na greškama...i sam taj raspored kad imaš mnogo cvijeća teško je uskladiti...ovi plavi anđeli su zapravo koja vrsta nisam još vidjela...inače plava boja slabije prevladava u vrtu
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 12:53
Mimi budem ti popodne postavila fotke kako je "ispitivanje rasporeda" kod mene izgledalo prošle godine.....

"plavi anđeli" su Encian, a nisam baš neki ljubitelj "plave" boje ja sam ti više orijentirana na "bilu" boju pa valjda zato Wink
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 07:39
i kako je to izgledalo?
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 08:04
Gioiaa pa sječaš se kad sam povadila sve biljke i radila novi raspored? Dok je to ovako izgledalo

da bi ove godine to bilo ovakvo kakvo je
Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 11:35
Mačak je poseban debeljuco mali... kao Garfild je!
Na vrh
mimi 45 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 111
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi 45 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 14:11
...bez brige takvih situacija sam imala već više puta...već mi je muž rekao da nisam premještala sve te godine imala bih već đunglu oko kuće...ali što mogu kako se vrijeme odmiče uvijek vidim nešto što mi ne odgovara pa malo promjenim. Ovo jezero trenutno koje si vidjela je zapravo treće po redu...ENCIAN se nabavlja kao lukovica? Nisam ni ja ljubitelj plave boje kad je u pitanju uređenje interijera ali kod cvijeća mi je prekrasna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 14:56
Mimi ovako što Encijana tiče;

Encijan je trajnica voli sunce, a može uspjevati i u laganoj sjeni. Vrste koje cvatu u proljeće trebaju vapneno tlo, a one koje cvatu u jesen i kasno ljeto traže kiselo tlo. (Baka Bea ako sam što krivo napisala znate što Vam je činiti)

Promjene, volim promjene u dvorištu, vrtu, kući, a opet neke druge promjene, teško se privikavam na njih.

Mimi, kad sam o plavoj i "biloj" boji pričala mislila sam na naše nogometne klubove Wink.

Željka moj Mikica ima jako dugu dlaku pa još bucmastije izgleda
003

Na vrh
Željka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 424
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2010 u 21:33
jaaaaaj kako je slatkiiii...al bi ga izgnjavila
Imam i ja mačiće, svih vrsta, boja i dezena... baš volim ta mala bića...
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 08:45
Mikica je pravi slatkis

i mene ceka slicno preuredjivanje,al ne vjerujem da cu zavrsiti na jesen.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:20
Željka i Gioiaa Miki je slatkica ali i "čudna" maza, voli se maziti ali niti slučajno u nečijem krilu, ne voli se čuvati i nikad ne spava u nečijem krilu.

A što se preuređenja tiče, draga moja kod mene je bio problem tih par kvadrata srediti a kamoli ne takav posjed kakav ti imaš Gioiaa, preporuka s moje strane napravi dobar nacrt prije svega.

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:25
zato i necu sve zavrsiti...radicu dio po dio ,a sto se tice nacrta,pokusacu,al da li ce biti dobar to ne znam
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:34
Bilo kakav nacrt je dobar nacrt.......jer ja ga nisam imala uopće.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:40
Mačak je sladak, ali ti si mi ipak ljepša, divna slikica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 09:57
Originalno poslano od člana Tija Tija napisao:

003

Prelijep je, kao i tvoj vrt draga! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 10:21
Kako je sladak taj tvoj mačor, hehe. Buconja bundasti! Prekrasan je. Pravi ukras u tvom rajskom vrtu.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1516171819 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.