Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Flavia View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3344
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Flavia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 15:10
Anaidica.....bila sam ti malo u posjeti, nagledala sam se ljepote i krasnog cvečeka, ali što su ti panoramske!!!!! ...ma sjedni...5!!!!! smile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2010 u 13:30
Misty, to su dalije!!

Hoya, Kockavica, Antonija - pozdravček veliki!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kockavica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 227
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kockavica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 19:39
Tvoji otočići su tako posebni, a kamenjar predivan smile57
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 17:55
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Ovih sam dana pomalo sadila, a pomalo vadila.. I pomalo slikala, samo panoramske slikice vrta..

Zbog ovih tvojih otočića prelijepe su ove panoramske slike! Možeš li mi reći kakav je ovo grm skroz gore lijevo s bijelim grudicama? Embarrassed
Time is something you can never get back..
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 14:56
Ja sam vidjela ove stranice, please, cure pogledajte i vi:

Jednostavno - nevjerojatno!
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 14:47
panorama vrta ti je prekrasna, hodnik isto, a tapit u hodniku i ja imam isti!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 13:12
Ovih sam dana pomalo sadila, a pomalo vadila.. I pomalo slikala, samo panoramske slikice vrta..

Čekam da mi procvatu visoki asteri, lani sam od SilveK dobila tri sadnice, ove ih godine imam 10-tak, razmnožava se brzo i uspješno.

A evo i pogleda na zelenilo hodnika..

Svima lijepi pozdravi!!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 12:53
Hvala Bromi, posdit ću i papigicu i sivka u teglu, s njima sam malo pogriješila pa ih u otok posadila.
P.Bosmans
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 10:53
super da je sve stiglo neoštečenosmile78.....u pravu si hibiskus je šarenolisni, begonije nije bilo nego vodenka papiga i i onaj cvijet što cvijeta sitnim roza cvijetovima kod mene Embarrassed trenutno se ne mogu sjetit kako se zove to je za teglu...
ovo gore dugačko sa mekim listovima je isto za u teglu lijepo se slaže sa pelargonijama ja imam u kombinaciji sa ljubičastim....

ostalo je za kamenjar....
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 10:40
Svima hvala na posjeti i lijepim mislima...

Cimi, draga, lakše mi je kostiti oko tih mojih otoka i poluotoka kad su obrubljeni jer tada sve što je omeđeno malčiram , zasadim cvijeće i nemam travice ni puno korova... Ovako mi se dogodi da mi stradaju biljkice kad kosim pa ne mogu zavrnuti kosilicom ili mi kosilica ode ispod biljke i gotovo joj zakači deblo, grančice...

Lantana, Misty, Antonijasmile95

Bromelija - mila moja, paketić u odličnom stanju stigao! Hvala ti, hvala od sveg srca! Sve sam jučer zasadila, rasporedila po otocima i kamenjaru (one sve kamenjarkice, sukulente), ponešto u teglice (hibiskus i begoniju, mislim) zasadila a sad trebam pomoć - molim te identifikaciju i mali opis ovih biljkica na slici jer ih nisam prepoznala! smile76 Zasadila ih jesam, nadam se na dobra mjesta, ali ipak mi malo savjetuj.. Tu je i hibi, njega sam posadila u teglu. Mislim da je ovaj sivko vunasti čistac, ili..? I rudbeckije, ove lijevo dolje?? A drugo?

P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 09:23
Originalno poslano od člana Anaida Anaida napisao:

Misty - napokon je sve uobičajenos tvojim jutarnjim šetnjama! Uh, baš je bilo prazno kad ti je računalo bilo na popravku!!!

Još je na popravku, koristim tuđi komp. pa zato je tako malo novih slika u mom vrtu Cry
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2010 u 00:22

Uvijek sa užitkom prošećem tvojim vrtom.

Najavljuješ da ćeš napraviti obrub oko ove grupe, a meni se baš sviđaju ovako, bez ikakvog obruba/ogradice...

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 14:10
Koji krasni prizori, kao iz časopisa Clap, bambus je super, a ljekovito bilje je kod mene samo u proljeće tako lijepo zeleno. 
život je more
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 11:03
divota, prava je uživancija prošetati tvojim vrtom, ja sam to učinila sada nekoliko puta!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 10:19
Niho - hvala na posjeti!

Medek - bit će, bit će sjemenki, zapisala ja!!

Josipa - puno hvala na posjeti i šaljem ti miris lavandice!

Ivna - draga moja Ivnice, veselim se tvojoj posjeti, a ti fino TM-a pod ruku i k nama na caffe! Naši bi mužeki imali tema jako, jako puno! A ti i ja ne bi zaostajale!

Liliee, hvala ti na posjeti i lijepim riječima!

Misty - napokon je sve uobičajenos tvojim jutarnjim šetnjama! Uh, baš je bilo prazno kad ti je računalo bilo na popravku!!!

P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2010 u 08:44
Svakojutarnja šetnja oko tvojih rascvjetanih "otočića" uljepša mi svaki dan! smile78
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 22:47

Šta reći za tvoj vrt. Što ga više gledam sve mi je ljepši i bogatiji.   Kamenjare i ja obožavam. smile57

Ljetni jorgovani su smile120, nadam se da ću ih i ja imati.
Vrt ti je zaista prelijep Clap.
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 22:21
Anaida draga, što da ti rečem  Wink a da već nisam rekla?! Po stoti put se divim (a trenutno i mm koji stoji pokraj mene i samo mu iz usta izlazi smile227) , ajde ovaj put mi je zapela bijela budleja za oči (valjda zato što je moja malecka stradala od slinavaca Angry, samo su je precvikali Cry, zloćestoće jedne),  batat je preefektan na onom otoku, u stvari ovaj puta tipujem baš za taj otok gdje su on i kadifice Thumbs%20Up.Držim fige da se onaj prelijepi cotinus oporavi Approve!
Ančice, kod mene "dolje" su ono isto breskvice ConfusedLOL-a baš i nismo daleko LOL, nije ni čudo što se širom lijepe naše drugačije zovu !
Na vrh
Kornjača View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 145
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Kornjača Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 22:14
toliko toga lijepoga za vidjeti,svaka cast
vladati nad sobom
najveca je vlast
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2010 u 21:43
smile211da i breskvice se zovu !
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 122123124125126 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.