Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 245> |
Korisnik | |
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anaidica.....bila sam ti malo u posjeti, nagledala sam se ljepote i krasnog cvečeka, ali što su ti panoramske!!!!! ...ma sjedni...5!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Misty, to su dalije!!
Hoya, Kockavica, Antonija - pozdravček veliki!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kockavica ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 12 Studeni 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 227 |
Tvoji otočići su tako posebni, a kamenjar predivan
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zbog ovih tvojih otočića prelijepe su ove panoramske slike! Možeš li mi reći kakav je ovo grm skroz gore lijevo s bijelim grudicama?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam vidjela ove stranice, please, cure pogledajte i vi:
Jednostavno - nevjerojatno!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
panorama vrta ti je prekrasna, hodnik isto, a tapit u hodniku i ja imam isti!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ovih sam dana pomalo sadila, a pomalo vadila.. I pomalo slikala, samo panoramske slikice vrta..
![]() ![]() Čekam da mi procvatu visoki asteri, lani sam od SilveK dobila tri sadnice, ove ih godine imam 10-tak, razmnožava se brzo i uspješno.
![]() A evo i pogleda na zelenilo hodnika..
![]() Svima lijepi pozdravi!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Bromi, posdit ću i papigicu i sivka u teglu, s njima sam malo pogriješila pa ih u otok posadila.
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
super da je sve stiglo neoštečeno
![]() ![]() ovo gore dugačko sa mekim listovima je isto za u teglu lijepo se slaže sa pelargonijama ja imam u kombinaciji sa ljubičastim.... ostalo je za kamenjar.... |
|
![]() |
|
Svima hvala na posjeti i lijepim mislima...
Cimi, draga, lakše mi je kostiti oko tih mojih otoka i poluotoka kad su obrubljeni jer tada sve što je omeđeno malčiram , zasadim cvijeće i nemam travice ni puno korova... Ovako mi se dogodi da mi stradaju biljkice kad kosim pa ne mogu zavrnuti kosilicom ili mi kosilica ode ispod biljke i gotovo joj zakači deblo, grančice...
Lantana, Misty, Antonija -
![]() Bromelija - mila moja, paketić u odličnom stanju stigao! Hvala ti, hvala od sveg srca! Sve sam jučer zasadila, rasporedila po otocima i kamenjaru (one sve kamenjarkice, sukulente), ponešto u teglice (hibiskus i begoniju, mislim) zasadila a sad trebam pomoć - molim te identifikaciju i mali opis ovih biljkica na slici jer ih nisam prepoznala!
![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Još je na popravku, koristim tuđi komp. pa zato je tako malo novih slika u mom vrtu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Uvijek sa užitkom prošećem tvojim vrtom. Najavljuješ da ćeš napraviti obrub oko ove grupe, a meni se baš sviđaju ovako, bez ikakvog obruba/ogradice... ![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Koji krasni prizori, kao iz časopisa
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divota, prava je uživancija prošetati tvojim vrtom, ja sam to učinila sada nekoliko puta!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Niho - hvala na posjeti!
Medek - bit će, bit će sjemenki, zapisala ja!! Josipa - puno hvala na posjeti i šaljem ti miris lavandice!
Ivna - draga moja Ivnice, veselim se tvojoj posjeti, a ti fino TM-a pod ruku i k nama na caffe! Naši bi mužeki imali tema jako, jako puno! A ti i ja ne bi zaostajale!
Liliee, hvala ti na posjeti i lijepim riječima!
Misty - napokon je sve uobičajenos tvojim jutarnjim šetnjama! Uh, baš je bilo prazno kad ti je računalo bilo na popravku!!!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Svakojutarnja šetnja oko tvojih rascvjetanih "otočića" uljepša mi svaki dan!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Šta reći za tvoj vrt. Što ga više gledam sve mi je ljepši i bogatiji. Kamenjare i ja obožavam. Ljetni jorgovani su
![]() Vrt ti je zaista prelijep
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Anaida draga, što da ti rečem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ančice, kod mene "dolje" su ono isto breskvice ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kornjača ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 145 |
toliko toga lijepoga za vidjeti,svaka cast
![]() |
|
vladati nad sobom
najveca je vlast |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 122123124125126 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |