Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj senjski vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj senjski vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 152>
Korisnik
Poruka
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Status: Offline
Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 11:52
smile94preljepe su boje tvojih cvijetiča nauživala sam se smile106vidi se da je njegovano sa ljubavi
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:52
ma sve ko u rajuuuuuuuuuuuuusmile57
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 13:54
Saro prekrasno ti je sve cvećeko! Moram dojti u inšpekciju sljedeći tjedan da provjerim jel to fotomontaža ;)
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 14:45
Originalno poslano od člana Medvjed34 Medvjed34 napisao:

Saro prekrasno ti je sve cvećeko! Moram dojti u inšpekciju sljedeći tjedan da provjerim jel to fotomontaža ;)

OK inšpektore!
Na vrh
goga-zg View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-zg Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 17:39
sve pet.LOLLOLLOL
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Kolovoz 2010 u 17:49
Ovo mi je kombinacija za 5:
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 00:24
Prekrasno cvijećesmile99

Jučer MM me nakon posla natjera u vrt. Nisam vidjela preumorna sa bila da bi gledala po susjedstvu, ali kući MM pita jesam vidjela susjedin cvjetnjak do naše ograde. Žena nije oplijevila korov nego cvjetnjak pokosila do zemlje. A dobro i to je neštoLOL
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 07:20
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

..eustoma koju mi je poklonila jedna jako draga osoba s foruma:

WOOOOOOOW!!!! Prelijepo!
Time is something you can never get back..
Na vrh
alad View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 790
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 07:26
Lijepo Saro
Puno prekrasnog kučnog cvijeća a i ostalo ne zaostaje,Jako mi se sviđa onaj žuti cvijet
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 10:49
misliš na žutu klasnicu, alad? Zaista je veličanstvena, dobila je četiri nova cvijeta...
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 11:33
Svo cvijeće je prekrasno! Vidi se da je uloženo puno truda i ljubavi.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 14:33
Ljepotančice u tvojem stanu i na balkonu! Prave ljepotančice!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 20:00
stigle nove slike lijepog cvijeća, očarana sam kako je lijepo, neznam šta bi izdvojila!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 20:37
S obzirom da sam i ja ljubiteljica šarenolisnog cvijeća, teško mi je ijednu iz tvoje kolekcije izdvojiti kao NAJljepšu, jer su mi sve NAJNAJljepše Wink. Slažem se sa Hoyom u vezi glede balkonske kobinacije, baš je za 5+, kao i žardinjere ispred zgrade smile141.
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 20:48
Uživancija je biti na tvome balkonu i imati ovako lijepo cvijeće oko sebe Clap, lantana je baš lijepa, treblo bi je malo orezati onda bi se još više zgusnula Wink, a šatenolisne kombinacije su smile120
život je more
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 21:31
Zaista imaš lijepo cvijeće! Za neko po prvi put čujem, kao ovu koju je misty već stavila - eustoma - jel to trajnica ili ljetnica i kakve uvjete traži za ovako bujnu cvatnju!?
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 23:37
Krasne su ti biljke Sara! Zdrave i bujne! Jesu ono peperomije ili nekaj slično? One šarenih listića. Koliko vrsta!!!

A vanilica je prava damica!smile79
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 09:55
Najprije fitonije - zaista su predivne, bakopa je i ovako prekrasna, a tek u kombinaciji - super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 18:08
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Zaista imaš lijepo cvijeće! Za neko po prvi put čujem, kao ovu koju je misty već stavila - eustoma - jel to trajnica ili ljetnica i kakve uvjete traži za ovako bujnu cvatnju!?

bergi, sigurna sam da znaš eustomu pod nazivom lisianthus. A sigurno si je puno puta vidjela u vjenčanim buketima, barem zadnje dvije godine, dosta je u modi, doduše, ona s duplim cvjetovima...Wink
Nažalost, nije trajnica, a u vezi toga što voli nema pravila, neki kažu da podnosi puno sunca,  a drugi pak kažu svega nekoliko sati. Osim toga redovno zalijevanje, ne previše...Smile

Hvala svima na posjeti i lijepim mislima!Smile
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 18:14
s jučerašnje planinarenja po Medvednici:

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 152>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.