"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drage moje Travice i Miro hvala na posjeti.naravno da će biti sjemena, ali kasnije. samo me podsjetite.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
nakon višesatnog današnjeg sađenja, presađivanja biljčica, uspjela sam malo slikati nešto od njih.
![]() beba ruže stablašice ![]() ![]() Sivko, naš ljubimac, pripomogao |
|
![]() |
|
djelić đumbuxa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
travu treba previdjeti na tren. MM je pokosio travnjak a ja pomalo ćupam korov oko cvijeća.
danas sam posadila nove biljkice. ako budem imala sreće da se prime slijedeće godine će biti svega i svačega. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bi-Biljana ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 702 |
prošvrljala ja i tvojim dvoriščem i draga moja sve je zgodničko. jedino mi je pala na pamet suluda ideja : a da napravimo decoupage na ovim auto gumama??
![]() |
|
Mi žene smo anđeli. Ako nam polomite krila, i dalje letimo - na metli....jer smo fleksibilne.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gledam sada slike s cvetekima u gumama. sada ne izgleda impozantno, ali iduće godine bi trebalo biti šareno i veselo.
![]() |
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Toni, hvala ti na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Sada moram napisati da mi se svidja guma, a cvetje je lijepo samo fali maca.
|
|
![]() |
|
draga moja TB, a kako bi mi decopage majstorice sredile i zbigecale gumu? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
zanimljivo ti je ovo s gumama, vjerujem da će bit zgodno kad bilje razraste. mujceki su normalno uvijek di je zemlja pripremljena za prčkanje...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
hvala ti Medeku na posjeti! a gdje su moji cveteki? zaboravio si na mene? ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
I ja sam se lijepo prošetala tvojim lijepim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ja malo iz ovih bosanskih planina prošetala Zagorjem,a ono ne samo da se zeleni ,več i prekrasnim bojama išarano, vidim biče tu krasnog cviječa, jedva čekam nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam drage moje Kaktusiću i Sarajko na šetnji! i ja se toplo nadam da će moj vrt iduće godine biti još ljepši i šareniji.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
TaTjana imaš lipe vrste cvića,a biti će dogodine još bogatiji vrstama,sigurna sam
![]() |
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Mozemo ti gumu srediti a ti kupi materijal.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Viđala sam već tako cvjećke u starim gumama.. Nije mi baš po volji, ali znam da nekada moramo i te stvari iskoristiti, kako god bit će lijepo kad se razrastu biljkice!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |