Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 18:31

Ošišanko salix. Da bi mu ojačale grane do zime šišnuli smo ga - ove godine to je MM učinio jer sam ja malo premala, a i njemu je lojtrica trebala.

Kamenjar.. lavanda i kameleon.

Cvjetni pogled.

Ljepotice.

Pusek svima!

"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 18:13
Mira i Kontee, lijepo vas je vidjeti kod mene!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 15:03
draga Anaida, stvarno su super ovi tvoji otoci, a dvorište je ko bonbon Clap

Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 13:28
Draga Anaida tvoj otok ne samo da je rascvitan i pun formiranih oblika nego je naprosto predivan,a Fifi je još jedan ukras vrijedan divljenjasmile71Znam kako su mazni i dragi zato što i ja imam jednog takvog mališanaThumbs%20UpHeart
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 09:32
Najdražim mojim forumskim gostima puno hvala na posjeti ali i lijepim riječima. Istina je, naš se vrtić razvija iz godine u godinu, i to nas veseli, a pono sam toga ja ovdje naučila i sada to znanje, vaša iskustva, savjete i spoznaje radosno primjenjujem u vrtu!! Puno pozdravčeka šaljem svima - drage moje Baka, Morana, Misty, Ivna, Anastazija, Mali kaktus, Gospina tava, Bergenia, Anči, Flower Lover, Waterlilly..

Darak svima...

P.Bosmans
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 08:29
Još sam jednom prošvrljala. Ma prekrasno.Baš ste lijepo isplanirali i na panoramskim slikama se zapravo vidi sva ljepota vrta. A bome i hodnika... imaš mjesta za cvijeće puno!ClapClap
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 08:28
Ova okučnica oduzima dah!!!!!!!!!
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 08:05
Svaki me detalj u tvom vrtu oduševljava! Nadam se da će se tvoje biljčice priviknuti na moj (u odnosu prema tvome) neuredni i pun trave vrt Disapprove
Time is something you can never get back..
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 06:52
Anaidice draga i mene malo brine kako ti se ti otoci naglo šire i sve više rastu, sve manje i manje travice Wink, ma zezam se narvno, prekrasni su Hug!
Na vrh
Morana View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 343
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Morana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Kolovoz 2010 u 04:18
cosmos, salix i ljubičasta dalija su tako prekrasni... to je ono što prvo želim reći nakon 2 sata i 123 stranice ove ljepote! bez daha sam prolistala sve stranice, u početku ih čitajući, a onda samo listajući i pasući oči na ovim divotama... fascinantno koliko se može napraviti u samo 2-3 godine! ovo je pravi raj! ja mislim da mi je doći do međimurja i tog vrta, ne bi me nitko mogao izvaditi... prelijepe kombinacije, prelijepi otoci, a i tegle sa prelijepim kombinacijama, pogotovo ona sa điranima i ljubičastim cvjetićima! jednostavno predivno! i bijeli jorgovan... gotovo ga mogu osjetit kako miriše!!!! svidja mi se kako je vrt napredovao... od trave kako se razvilo sve. pogotovo ovi obrubi od cigli koji izgledaju predivno, puno ljepše od prijašnjih kamenih... a za kamenjar nemam riječi... od onih malih biljčica kako je sve nabujalo i obraslo, čak i do terase.... nemam više riječi, tako sam pod dojmom ovog prekrasnog vrta! otoci su predivni,,, naravno, ne moze se zaboraviti ni kucni vrt :) divno... mogu samo mastati da ce moj vrt jednog dana biti bar jednu dvadesetinu ovoga! a sad idem mastat o proljecu u svom vrtu i sto bih mogla napraviti :)

jos jednom, svaka čast... predivno!!!!
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 22:19
Anaida ovo je prekrasno,kao da šećem nekim parkom o kojem brine hrpa ljudi,nemam riječi  smile186smile211.

Medo hvala na savjetu , mislim da nam to svima treba.
Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 16:18
smile57
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Kolovoz 2010 u 16:13
Ja napisala cijelu poruku i nekud mi je nestalaConfused
Htjela sam reči da sam se vratila s GO i prvo sam pogledala šta ima novo u tvom vrtu,kad ono ispao megaotokClap,još malo pa ti neće trebati kosilicaWink.Samo se nemoj žuriti s jeseni,nek ona malo duže čeka pred vratimaWink
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 23:33
Anaida, mega-otok je mega-divan!
Pohvale mm i tebi na trudu, ideji i timskom radu!
Prekrasne slike!smile120
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 21:42
Originalno poslano od člana bergenia bergenia napisao:

Kombinacija za pet plus!
Vidim ja da su ti tviji otoci sve veći i veći, ljepši i bujniji, strah me za travu...mislim da joj se loše piše....sve je je manje i .....manje........
smile55
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 21:40
Kombinacija za pet plus!
Vidim ja da su ti tviji otoci sve veći i veći, ljepši i bujniji, strah me za travu...mislim da joj se loše piše....sve je je manje i .....manje........
Na vrh
FlowerLover View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 112
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FlowerLover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 20:44
mene tvoje dvorište ostavlja bez daha... stvarno prekrasno, a novi otok je ono što je bilo savršeno učinio još i ljepšim smile55
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 19:52
smile227ovo sad sliči na park!
Predivno!ClapClapClap
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 16:18

Medo - radujem se ja i tvojem otoku kojeg si najavio i čekam... A puno hvala na savjetu o leđima koja boleee, čim dođem doma probat ću!!

Hoya - uvijek ti se radujem kad me posjetiš! A di si naišla na slikice još dvorišta iz Kotoribe?
P.Bosmans
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Kolovoz 2010 u 15:57

Stvarno vam je predivno dvorište. Gledala sam nekidan slike par dvorišta u Kotoribi ... Majko moja, tvoj i ti vrtovi, sve ljepše od ljepšega!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 120121122123124 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.