Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 245> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ošišanko salix. Da bi mu ojačale grane do zime šišnuli smo ga - ove godine to je MM učinio jer sam ja malo premala, a i njemu je lojtrica trebala. ![]() Kamenjar.. lavanda i kameleon.
![]() Cvjetni pogled.
![]() Ljepotice.
![]() Pusek svima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Mira i Kontee, lijepo vas je vidjeti kod mene!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga Anaida, stvarno su super ovi tvoji otoci, a dvorište je ko bonbon
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Draga Anaida tvoj otok ne samo da je rascvitan i pun formiranih oblika nego je naprosto predivan,a Fifi je još jedan ukras vrijedan divljenja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Najdražim mojim forumskim gostima puno hvala na posjeti ali i lijepim riječima. Istina je, naš se vrtić razvija iz godine u godinu, i to nas veseli, a pono sam toga ja ovdje naučila i sada to znanje, vaša iskustva, savjete i spoznaje radosno primjenjujem u vrtu!! Puno pozdravčeka šaljem svima - drage moje Baka, Morana, Misty, Ivna, Anastazija, Mali kaktus, Gospina tava, Bergenia, Anči, Flower Lover, Waterlilly..
Darak svima...
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još sam jednom prošvrljala. Ma prekrasno.Baš ste lijepo isplanirali i na panoramskim slikama se zapravo vidi sva ljepota vrta. A bome i hodnika... imaš mjesta za cvijeće puno!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Ova okučnica oduzima dah!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Svaki me detalj u tvom vrtu oduševljava! Nadam se da će se tvoje biljčice priviknuti na moj (u odnosu prema tvome) neuredni i pun trave vrt
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Anaidice draga i mene malo brine kako ti se ti otoci naglo šire i sve više rastu, sve manje i manje travice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Morana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 343 |
cosmos, salix i ljubičasta dalija su tako prekrasni... to je ono što prvo želim reći nakon 2 sata i 123 stranice ove ljepote! bez daha sam prolistala sve stranice, u početku ih čitajući, a onda samo listajući i pasući oči na ovim divotama... fascinantno koliko se može napraviti u samo 2-3 godine! ovo je pravi raj! ja mislim da mi je doći do međimurja i tog vrta, ne bi me nitko mogao izvaditi... prelijepe kombinacije, prelijepi otoci, a i tegle sa prelijepim kombinacijama, pogotovo ona sa điranima i ljubičastim cvjetićima! jednostavno predivno! i bijeli jorgovan... gotovo ga mogu osjetit kako miriše!!!! svidja mi se kako je vrt napredovao... od trave kako se razvilo sve. pogotovo ovi obrubi od cigli koji izgledaju predivno, puno ljepše od prijašnjih kamenih... a za kamenjar nemam riječi... od onih malih biljčica kako je sve nabujalo i obraslo, čak i do terase.... nemam više riječi, tako sam pod dojmom ovog prekrasnog vrta! otoci su predivni,,, naravno, ne moze se zaboraviti ni kucni vrt :) divno... mogu samo mastati da ce moj vrt jednog dana biti bar jednu dvadesetinu ovoga! a sad idem mastat o proljecu u svom vrtu i sto bih mogla napraviti :)
jos jednom, svaka čast... predivno!!!! |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Anaida ovo je prekrasno,kao da šećem nekim parkom o kojem brine hrpa ljudi,nemam riječi
![]() ![]() Medo hvala na savjetu , mislim da nam to svima treba.
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja napisala cijelu poruku i nekud mi je nestala
![]() Htjela sam reči da sam se vratila s GO i prvo sam pogledala šta ima novo u tvom vrtu,kad ono ispao megaotok
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anaida, mega-otok je mega-divan!
Pohvale mm i tebi na trudu, ideji i timskom radu! Prekrasne slike! ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Kombinacija za pet plus!
Vidim ja da su ti tviji otoci sve veći i veći, ljepši i bujniji, strah me za travu...mislim da joj se loše piše....sve je je manje i .....manje........
|
|
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
mene tvoje dvorište ostavlja bez daha... stvarno prekrasno, a novi otok je ono što je bilo savršeno učinio još i ljepšim
![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() Predivno! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Medo - radujem se ja i tvojem otoku kojeg si najavio i čekam... A puno hvala na savjetu o leđima koja boleee, čim dođem doma probat ću!! Hoya - uvijek ti se radujem kad me posjetiš! A di si naišla na slikice još dvorišta iz Kotoribe?
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Stvarno vam je predivno dvorište. Gledala sam nekidan slike par dvorišta u Kotoribi ... Majko moja, tvoj i ti vrtovi, sve ljepše od ljepšega! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 120121122123124 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |