Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 245> |
Korisnik | |
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() prekrasan je,već dugo razmišljam o kupnji a sad imam mjesta pa ću ga stvarno morati kupiti!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Pozdrav Anaida! Uživala sam u tvom cvijeću i okučnici, nadam se da ću i ja jednog dana pokazati svoje skromne biljčice, samo da se malo uhodam s tim stavljanjem slika. Slike na prvoj stranici su mi jako poznate jer kad sam god tražila ljetni jorgovan one su se pojavile!heheh Samo tako i dalje ustraj, ne daj se!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prosim te, Horti, kak mi je ime? Ti si me Anaidi, naime, poslala.. (cure i vas molim da mi pomognete, ova roza krasnica pokraj cinije i slaka, koja otvara cvjetiće, kak joj je ime? )
![]() Gledaj me, Otok, jesam li ja tricolor šćir??
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ovog puta svima CMOK od nas!
Mari - jesam, jesam, piknula sam već prije par grančica salixa i primile su se.
Misty - i ja uživam u kamenu i cvijeću..
Katice, Ivna, Korijenko - ovog puta je MM bio glavni predradnik a ja samo šegrt, tako da je taj veliki otok njemu posvećen.
![]() Otok - imam, imam dragoga vrijednoga!
Bergenia, Vilmač, Gioiaa, Kamilica, Liliee - veselite me uvijek kad mi dođete, drage cure!
Kontee, Smrčko, Anči, R.Sara- i ja uživam u vašim raznolikim vrtekima pa me baš veseli kaj me posjećujete!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Od moje zadnje posjete tvome vrtu nastao je mega-otok i ispao mega-lijep.
![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
trud se isplatioooooooooooo!
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Divno, divno....predivno!!!!! Novi otok mi se jako sviđa, lijepo se je uklopio u ostale, bravo za vrijedne ruke a i šapice su tu sudjelovale ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kućica u cvijeću, trava oko nje,
a na puteljak pada hlad sa grana dunje dvje. Tako želim sreću, tihi mali dom, jer ta me slika nježno prati u srcu mom. Kućica u cvijeću puni moje sne i kad bi u njoj bio dragi imala bih sve. Pa dobro, možda nemaš dunje, ali zato imaš sve ostalo, pa i dragog ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovo je zaista jedna predivna kućica u cvijeću!
|
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
zelenilo, salix, lavande .... sve ti je predivno!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako je divno sjesti na tvoju terasu,pogled sigurno predivan
![]() |
|
![]() |
|
kamilica ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 15 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 914 |
Vrt je bio jako lijep prije, a sada je prekrasan. Svaka čast!
![]() |
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
Draga moja, niš ne stignem osim na brzinu škicnuti u par vrtova (čak sam i svoj zapustila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Nekako mi je uvijek bilo prirodno da je trava na kontinentu ono što je kamen Dalmaciji, možda me baš zato oduševljavaju ovi tvoji kamenjari obrubljeni travnjacima, prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
tko o čemu, ja o lavandi i achimenesu
![]() ![]() predivni su ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
potpisujem smrckicu i u potpunosti se s njom slažem
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Predivno
![]() Šteta što susjedstvo nije u skladu sa tvojim vrtom, ali imaju besplatan užitak u tvom vrtu i bez truda ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
probaj zapiknuti grančice od salixa negdje u zemlju, možda se primi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 119120121122123 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |