Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne da se foliram i izvlačim ali vjerovali ili ne ovo je zbilja jedina naša fotka za staviti tu na forum. Dadek i ja pregledavali i pregledavali ali..... pa fotke moje familije vas sigurno ne zanimaju (one slobodnije naručite preko pp-ea Da se iskupim evo fotkica mojih ruža, a nastale su dok je Ona spavala.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i Anemonice
![]() Draga hvala ti što si bila toliko "luda" i s bolesnim leđima putovala vlakom k meni, na moj rođendan i učinila ga jednim koji se pamti.....hvala još jednom.
....... a sad čekam "tebe" ali ne do sljedećeg rođendana.........
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
kako su ti divne ruze,zdrave
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Ova jedna je sasvim dovoljna, ako nista drugo ono kao dokaz
![]() Znala sam da nesto mute (kolaci su vec bili ispeceni noc ranije ![]() Ona srcem i toplinom, a majstor ne samo fotografijom vec i osmehom. I vise ga necu hvaliti, on je i tako toliko skroman da to nista ne menja. Ostaje mi samo da s nestrpljenjem cekam svaki tren koji on zabelezi i od njega napravi magiju. |
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tija ruže su predivne. Ali i vas dvije ste zbilja dvije "curice-ružice"! . |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
To smo "mutili" u nedjelju
![]() Gio na ružice sam tak ponosna, konačno su krenule kako treba cvasti.
Bako, hvala Vam na svemu.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Evo i ja vas volim!!! A moram reći još nešto, ovo su dvije najljepše "trajnice" na CIF-u, bez konkurencije!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Misty, hvala na ljubavi, a bolje da smo "trajnice" nego "plesala je jedno ljeto"
![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Dvije lipe žene,puno lipih ruža
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Meni je dosta da vidim samo sliku lijepe ruže i ja sam gotova
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasne slikice ruža, anemone su mi posebno nježne pa ih i kod tebe izdvajam a , naravno, vas dvije dame ste ukras stranice!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Već sam vas pozdravila, ali nakon ove predive sličice samo ću vam poslati |
|
![]() |
|
Ružice su se baš pripremile za goste svaka je procvala barem jednim cvijetom na moje veliko veselje. A mi djevojke ...... fotka ne pokazuje vjerodostojno kakve smo u stvari......zapravo smo puno ljepše.
![]() |
|
![]() |
|
mimi 45 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 111 |
...ruže su prekrasne a vas dvije "ruže" lijepo ste se uklopile u to cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Prva reakcija Mimar pri ulasku u vrt je bila "Pa stvarno je mali" . Mimi hjele smo sjesti negdje između svega, ali nismo imale gdje osim na stazicu.
lilie ja zbilja ponekad začuđeno izgledam kad mi nešto novo procvjeta, čudim se da i to imam.
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Dušo, baš me briga za tvoj imidž! Da, vrt je mali ![]() ![]() Ubrzo sam shvatila da njen vrt ima veliku prednost nad mojim, naročito kada su radovi u pitanju, pa sam tempirala njihov dolazak u vreme kada ih ima najviše
![]() Mi smo vam naravno, puno lepše
![]() ![]() Interesantno je to da su na Tijinom rodjendanu za stolom sedeli ljudi iz Hrvatske, Slovenije i Srbije, da su svi pričali uglas, razumeli se i sjajno zabavljali .
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Draga moja a bilo je za stolom i onih kojima teče i Hercegovska i Crnogorska krv, jedino nije bilo Makedonaca. I zbilja najbolja fora je ta da se nitko nije pretvarao da je nešto što nije (apsolutno svi pa čak i .....
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Taman kad sam se nadivio ovim portretima ruža, kad ono na kraju, usred vrta, cvjetaju i pršte od sreće dvije prekrasne ljubičice!
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
dobio si blagoslov za "Ljubicu" od nadležnog tijela |
|
![]() |
|
Osjećam se ko da me prešao traktor........ali bit će bolje.
Uglavnom krećem u "rekonstrukciju" gredice uz ogradu tzv. "problematične" gredice. Dakle velika većina biljaka će biti vani ali naravno vraća se u gredicu u novom rasporedu. Imam molbu na vas "slučajne " čitače, dajte mi ideju koje biljke da stavim u tu polusjenovitu gredicu kao dopunu postojećim biljkama. Imam Astilbe, Ligulariu, Kukurjeke, Anemone, Tricyrtise, Aquilegie i Phloxe puzajuće. Bilo bi dobro da predlažete trajnice više od 30 cm, a još bolje ako postoji nešto zimzeleno cvatuće. Pomozite dami u nevolji.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1718192021 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |