Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Grmlje
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 26>
Korisnik
Poruka
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2010 u 13:34
Ja bi i sada frizirala. Mislim da ti nije kasno. Kad on tako brzo popuni šupljine!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
primorka View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 769
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje primorka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Lipanj 2010 u 23:10
Hoya krumpirko ti je predivan!

I ja sam pokušala svoje tako zamotati, ali su mi se posušili. Valjda sam im oštetila korijenje kod sadnje jednog uz drugi.
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2010 u 05:37
Šteta! Ja sam imala sreće da su mi u obje vaze rasla dva iz istog korjena.
Na vrh
lidac1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 26
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lidac1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 12:00
Hvala Antonija. Čitajući vaše savjete večeras krećem u orezivanje. Odrezane grančice ću upiknuti u zemlju pa ako se koja primi biti će za podijeliti (ako netko želi bijeli solanum).
Na vrh
lidac1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lidac1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 12:44
Evo slikice mog solanuma
[
Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 13:44
hoya orezala sam i pokušala oblikovati svog krumpirka
kažem pokušala jer je stvarno bio čupast sa svih strana, ali negativno čupast - svaka grančica je vodila svoju politiku
za sad je preživio, iako sam ga morala malo "grublje" motati  (stabljike)
nije baš reprezentativan, ali nije ni prije bio pa nema štete

lidac bijeli je predivan smile71
jesi ga sama oblikovala ili je takav kupljen?
ja sam ove godine dobila par grančica nečeg jako sličnog - po cvijetu
nisam sigurna da se radi o istoj biljci jer ovo što sam ja dobila (navodno) raste kao penjačica
grančice su na ožiljavanju, a ako se prime mogla bi pokušati iskombinirati grančicu bijelog i grančicu plavog - koja bi to milina bila
Na vrh
lidac1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lidac1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 15:17
Hvala Natalija. Kupila sam ga u 3 mjesecu kada još nije imao ni jedan listić na sebi i to za 29 kn. Mislila sam da je drvce gotovo, ali sam ga ipak kupila jer sam ga dugo priželjkivala (doduše plavi, ali i ovaj je lijep). Kod njih mi je super što brzo rastu, tako da ću pokušati ožiliti grančice i oblikovati ih poslije u takvo drvce. Nadam se da će mi uspijetiBig%20smile
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 19:12
natalija, ma ne brini, ako si pokušala, a nije željeni oblik, barem sa krumpirkom brzo ispraviš grešku. Ali, vjerujem da si dobro napravila. Kad sam ja ove zime porezala moje mislila sam - katastrofa, a vidiš, malo po malo i bliže se kugli.
Na vrh
lili42 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 71
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lili42 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 19:59
Vidim da tu ima iskusnih sa krumpirkom, molim za pomoć , mom padaju listovi šta da radim.
It’s a kind of magic, one dream one soul, one prize!
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 20:14
lili42, ja sam baš gore htjela napisati da traže umjereno vlažnu zemlju, ali redovito zeljevanje. Meni su lani otpadali listovi kad bi mi se desilo da se zemlja jače osuši. Onda im ni nakon zaljevanja nije bilo spasa. Oporavili su se, ali se listovi nisu podigli već su velikim dijelom popadali. Ali, krumpirko se jadničak uvijek za par dana dobro oporavio!
Na vrh
lili42 View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 71
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lili42 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Lipanj 2010 u 20:44
hvala na odgovoru, sigurno je to jer sam mislila da ga ne treba previše zalijevati, eto odmah sam ga zalila. 
It’s a kind of magic, one dream one soul, one prize!
Na vrh
jasnakraus View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasnakraus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 09:01
Originalno poslano od člana lidac1 lidac1 napisao:

Hvala Antonija. Čitajući vaše savjete večeras krećem u orezivanje. Odrezane grančice ću upiknuti u zemlju pa ako se koja primi biti će za podijeliti (ako netko želi bijeli solanum).
Na vrh
jasnakraus View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 2
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jasnakraus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Lipanj 2010 u 09:07
Prvo pozdravček svima. Ja sam nova  na ovim prostorima ijako sam odavno ;) na ovom svijetu smile78. Ja se počela baviti krumpirkom ispočetka jer mi je veliki krasni ljepotan propao, malo zbog sporosti .Nisam ga na vrijeme unijela u kuću. Pa eto ako bude koji viška bijeli preporućam se.
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 12:24
lidac1 ja žarko želim bijeli solanum, ja imam za poklon plavog, možemo se dogovoriti preko ppsmile78
Na vrh
lidac1 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lidac1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Lipanj 2010 u 22:17
Nema problema. Javite se na PP.
Pozdrav
Na vrh
renn View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 435
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje renn Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 07:55
Bok, poštovani "krumpirići. Molim za savjet, naime moj krumpirko samo ide u vis, al na njemu ni jednog cvijeta??? 
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2010 u 10:27
renn otkini mu vrh pa će se granati.
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 10:00
dok ja ponovo nađem temu....smile101
na kraju nisam šišala svog krumpirka i cvate on poprilično, ali bez ikakve forme....
ako sam dobro pohvatala...šišanje prije zimskog sna i na proljeće i bit će lijep? Big%20smile
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Kolovoz 2010 u 12:56
Pozdrav svima!!!

Jako volim cvijeće, imam dosta, ne dosta nego jako puno cvijeća, ali najveća ljubav mi je plavo cvijeće, tako da od prve do zadnje stranice ove teme, ja sam zacopana do daske!!!!!!  Oči mi poispadale od prekrasnih krumpirka, molila bih, ako tko ima koju grančicu od friziranja viška, jako bi me usrečile, da li ima tko bliže Čakovca? 
Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 16:33
ZA Freeland44:
 Nisam iz okolice Čakovca, pa čak ni iz hrvatske, ali rado ću ti poslati zakorjenjenog plavog krompirka samo mi pošalji adresu.Nije mnogo osjetljiv, preživjet će transport.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 26>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,598 sekundi.