mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 36> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takve mi fale
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Papričice u ti neodoljive!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
imaš lijepoga cvijeća, a kako uspijeva na toja pjeskovitoj zemlji
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Hvala za mail na pp, ovaj tjedan idem na malo na jug, još nisam bila na godišnjem pa kada se vrtaim eto mene baš kako se spada, sve ću probati. Sviđa me si tvoj stolnjak gdje ti je ona kalanhoica.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
A kako da postavim temu, početničko pitanje, ali moram.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Nije teško staviti sličice. Slijedi upute koje je admin postavio. Ni ja nisam od prve uspjela, probaj.
Hvala mali Gogo |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Hehe.... evo još jedne čuvarice rajskog vrta i dadilje nejake dječice Majčice Prirode! Samo tako nastavi, vrt je divan. A uz takvu gazdaricu (koja poput mene tepa biljkama kao da su djeca), siguran sam da će ovdje vrlo skoro nastati pravi djelić iskonskoga raja.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
najnoviji dj.vrtic je
![]() |
|
![]() |
|
Ma hrabra sam ti ja samo neznam kako da stavim temu, a i te sličice kako da stavim, sada sam ti zadovoljna što sam naišla na ovaj forum i uživam u svim lijepim vrtovima. Nadam se da si ovih dana feštala.Pozdrav.
|
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Hvala KatRea, Mira021, Smail. Ajde smail da vidimo i tvoj vrtiĆ, ohrabri se!
![]() |
|
![]() |
|
Plamenac se i meni sviđa, hosta također prekrasna, vrt je lijep, naravno bit će tu još svašta, bit će interesantno pratiti promjene kod tebe. Pozdrav od susjede.
|
|
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Prekrasno cviće,a ti si sretnica pa ti i samo niče,a bome je lipo,kod tebe sve rascvitano kao da vručina nije ni bilo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Papričice su jestive i jakoo ljute. |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
GT krasne su ti ivančice, ja sam ih lani sijala i nedavno dobila od njih prvi cvjetić, a kod tebe cijeli grm
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |