Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 36>
Korisnik
Poruka
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 15:05

Ovo je moj najnoviji dječji vrtić osnovan (zasađen) jučer:

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 15:15
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 20:32
GT krasne su ti ivančice, ja sam ih lani sijala i nedavno dobila od njih prvi cvjetić, a kod tebe cijeli grm Clap. Vidim da i ti voliš samonikle petunije Wink, ja ih zovem divljakuše, ali ih volim zbog mirisa, dok ove kupovne uopće nemaju miris. Jesu one papričice jestive?
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 22:37
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

GT krasne su ti ivančice, ja sam ih lani sijala i nedavno dobila od njih prvi cvjetić, a kod tebe cijeli grm [IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/smiley32.gif" height="17" width="18" align="absmiddle" alt="Clap" />. Vidim da i ti voliš samonikle petunije [IMG]smileys/smiley2.gif" height="17" width="17" align="absmiddle" alt="Wink" />, ja ih zovem divljakuše, ali ih volim zbog mirisa, dok ove kupovne uopće nemaju miris. Jesu one papričice jestive?

Papričice su jestive i jakoo ljute.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2010 u 23:03
Prekrasno cviće,a ti si sretnica pa ti i samo niče,a bome je lipo,kod tebe sve rascvitano kao da vručina nije ni bilosmile141smile169
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2010 u 21:48
Plamenac se i meni sviđa, hosta također prekrasna, vrt je lijep, naravno bit će tu još svašta, bit će interesantno pratiti promjene kod tebe. Pozdrav od susjede.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 06:44
Hvala KatRea, Mira021, Smail. Ajde smail da vidimo i tvoj vrtiĆ, ohrabri se!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 09:13
Ma hrabra sam ti ja samo neznam kako da stavim temu, a i te sličice kako da stavim, sada sam ti zadovoljna što sam naišla na ovaj forum i uživam u svim lijepim vrtovima. Nadam se da si ovih dana feštala.Pozdrav.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 09:33
najnoviji dj.vrtic je
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:02
Hvala
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 10:30

Hehe.... evo još jedne čuvarice rajskog vrta i dadilje nejake dječice Majčice Prirode! Clap

Samo tako nastavi, vrt je divan. A uz takvu gazdaricu (koja poput mene tepa biljkama kao da su djeca), siguran sam da će ovdje vrlo skoro nastati pravi djelić iskonskoga raja.

Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 11:15
Nije teško staviti sličice. Slijedi upute koje je admin postavio. Ni ja nisam od prve uspjela, probaj.

Hvala mali Gogo
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2010 u 18:54
A kako da postavim temu, početničko pitanje, ali moram.
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 10:33
Hvala za mail na pp, ovaj tjedan idem na malo na jug, još nisam bila na godišnjem pa kada se vrtaim eto mene baš kako se spada, sve ću probati. Sviđa me si tvoj stolnjak gdje ti je ona kalanhoica.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 11:09
thanks
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 14:50
imaš lijepoga cvijeća, a kako uspijeva na toja pjeskovitoj zemljiThumbs%20UpHeart
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 18:41
i ja sam primijetila stoljnjak, krasan ručni radClap.
Imaš zaista krasnog cvijećaSmile.
lijepi pozdrav
Na vrh
waterlily View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 709
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje waterlily Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 20:45
Papričice u ti neodoljive!smile78
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2010 u 22:50
svima!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2010 u 08:38

Srdačni pozdravi sa mog kuhinjskog prozora!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.