Moje male i velike mezimice-Dzomba |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 48> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Džombice,prekrasan ti je kaktus pun žutih cvjetova,i hvala ti što si poslikala još drugih kaktusa
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Kod tebe sve puno cvijeća što bi tek bilo da imaš veliki vrt i okućnicu.
|
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Mali kaktus,evo jos par slika..ostale sl.put
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Ovakav je bio kad sam ga kupila:
![]() Jucer me je obradovao s 1 cvijetom ![]() ![]() A danas kad sam dolazila kuci na rucak,docekao me u punoj ljepoti ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ajde čekamo nove slikice
![]() |
|
![]() |
|
Gioia,spomenula si Niho ali ovdje ne vidim njen komentar
![]() ![]() Be,ljepsi komentar nismo mogli dobiti ja i moji maleni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
vala niho nisu,dzombini su
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Opet cvijeta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I evo malo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Lijepo receno ![]() @Sunceee i @ Mira21, Hvala Vam najljepsa.. Slijedi jos par slika mojih novih kaktusa..i par slika od prelijepog Echinopsis, ovo je vec 4 put da cvijeta ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Kako su predivni ti cvitovi kaktusa,veličanstveni su
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
POzdrav! Prekrasno cvijeće, sukulenti i kaktusi! Svaka čast!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
U ove kaktuse je uloženo puno ljubavi
![]() |
|
![]() |
|
@Sarajka... Hvala ti najljepsa..i ja ih volim gledati iznova i iznova
![]() @Tweety... Moram priznati da odkad sam im zamijenila zemlju kod gospodina Giorgio i 2x ih prehranila-bas mi lijepo napreduju i neumorno cvijetaju ![]() @Gioia..Hvala ti najljepsa ![]() ![]() ![]() @Mali kaktus...Slazem se s tobom ![]() @Bergenia.. Hvala ti najljepsa ![]() ![]() @Lantana..uvijek navratim da cestitam rodjendan forumasima ali nisam gledala sta ima na forumu,malo slobodnog vremena ![]() ![]() @Mari,5510... Hvala ti najljepsa!! ![]() |
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Napokon slike tvojih ljubimica i to u najljepšem izdanju
![]() Ovaj cvijet mi je poseban ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovi cvjetići kaktusa su zaista posebni! Prekrasni!
|
|
![]() |
|
Još jedamput pohvaljujem kaktuse,ja ih također imam dosta,ali koliko god imam,uvijek se u njih zagledam gdje god bila,ne mogu im odoljeti.
Džombice,cvali oni ili ne cvali meni su uvijek prekrasni
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 23456 48> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |