Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 245> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zaboravila sam pohvaliti gotovu terasu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FlowerLover ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 112 |
Anaida terasa je san snova! Savršeno! Ma i biljke su savršene, ali sad mi je terasa zapela za oko...
![]() |
|
Dogs are quiet angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Svima pusek - na kavu na novoj terasi su svi dobrodošli! jednom kad uspijemo dovršiti kućicu, staviti fasadu..bit će to još ljepše!
Kaktusek, super su biljkice koje me čekaju kod tebe, krasno si ih zbrinula. Otok, hvala ti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
Anaida draga, jel mene jedinu ovo podsjeća na 1001 noć?! Baldahini i tako to. Još samo Šeherezada fali! Prekrasna ti je terasa, pohvale kreatoru i izvršiocu radova!
Držim fige za skoru fasadu! Iako ja uopće nisam primjetila da je nemaš, da ti nisi spomenula, gledam sve te prekrasne detalje i cvijeće! ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Uvijek rado svratim k tebi, nadam se jedno i osobno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja preporuka maknuti stol sa ove terase i postaviti jednu "dvoosobnu" ležaljku i ništa više. Prekrasno ste to odradili vas dvoje.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I opet svima hvala!!
Danas - moje Bromice (dio darova koje mi je Bromelija poslala)
![]() Kamenjar
![]() Novi kamenjar
![]() I čupavo klupko naše radosti!
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako sam otmjen!
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Terasa je predivna,a tvoj kamenjar prepun mediteranskog biljaje čisti užitak
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
jooooj prekrasni kamenjari!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Fifi kad će doći tvoja gazdarica
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
kamenjari i čupavo klupko su prelijepi!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Terasa je super ispala
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
terasa je prekrasna, pesek je tako umiljat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Kod tebe je uživanje doći. Sve mi je super ali najviše se divim tvojoj urednosti.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Đta reći za moju Kraljicu foruma------
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sve vas lijepo pozdravljam! Hvvala na pohvalama, sve sam ih prenijela MM-u koji je najzaslužniji za našu terasu. Pomazila sam i čupka Fifića koji vas zavodi na slikicama! Priželjkujem danas poslijepodne sunčeko jer bih htjela dosta toga u vrtiću raditi, a onda ponešto i sliknem!
|
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A što ćeš to raditi kad ti je u vrtu sve sređeno i uredno?
|
|
![]() |
|
Otok, uvijek imam kaj... Malo okopam, malo pljevim, malo režem, malo odstranjujem suhe grane i ocvale cvjetove, malo vadim, malo sadim, malo presađujem... Uz to treba se i s Fifićem poigrati, malo sa susjedima porazgovarati, puuuno s cvijećem popričati, mirisati, uživati, slikati.. Ima posla, lijepoga uvijek u vrtu.
![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 126127128129130 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |